fredag 19 juli 2024

Pinnar Brinner (I Brasan)

Jodå, så är det. Fredag och efter jobbet blir det vad det blir (förhoppningsvis).
En klassiker man aldrig glömmer är den sköna Christine -djävulens bil- som det stod på bio affischen från 1983. Djävuls bilen var någon tidigare skräckfilm från 1977 som kan bli slirigt att kolla upp ifall man får tag på.
Upptäckte att det fanns en annan(as) verklighetsbaserad film om någon kvinna som arbetade som journalist på amerikansk tv som tydligen tog livet av sig i direktsändning. Kunde vara intressant att se den filmen (om man nu skulle få tag på den på DVD video).
Skönt att det gick snabbt att hämta medicinen, köpte 2 snacks också.
En medicin tillgänglig innan ny period i augusti blir nog idag att hämta medan man har kvar "frikort". Inte de 2 förpackningar t.h utan den t.v. på bilden.
Onsdags var vädret bättre så då blev det att handla de delar man saknade hemma.
Surfplatta som är bra alternativ till eller rättare sagt mellanting till mobiltelefon och laptop.
Man funderade i våras på en lämplig surfplatta som komplement till laptop man har. Det blev en R10 istället som är så bra en surfplatta kan bli personligen.
Bra surfplatta som är en helskön pjäs med band på baksidan så att man kan hålla den stadigt och säkert. Det är en fröjd och njutning att enkelt, smidigt och snabbt kunna kolla tidningar och annat intressant utan att behöva anstränga sig något märkvärdigt! Sedan all lyx den är utrustad med.
Vad man främst föll för är batterikapaciteten. Förvånades över den otroligt bra ljudkvaliteten! Lätthanterlig och kännedom om att man kan ha den med utomhus och likt mobilen har alla former av skydd avgjorde beställningen.
Fungerar bra och duger när främsta kravet man har är batterikapacitet. Dels mobilen men även surfplattan har utmärkt sådan. Lågbudget surfplatta likt en förstorad mobiltelefon.
Mycket mer behöver knappast tilläggas. Can a biz tro.

Det har sannolikt varit debatter som diskussioner sedan allt som dykt upp de senaste åren som phishing, bedrägerier, router kapningar med mycket mera. Till och från drabbas företag, livsmedels butiker och stora anläggningar av hackare vilket får förödande konsekvenser som defekter pga den höga sårbarheten dessa har. Sedan tar det lång tid innan de fått hjälp och system återställts ibland reparerats. Då är man lycklig att bara ha några enheter att befria med diverse lösningar.

1 kommentar:

  1. Man berörs allt mindre av alla annonser på elektronik som formligen skeppas ut i omgångar. Tidigare blev man imponerad över vad som fanns prisklasser avgjorde att man inte brydde sig och utan*matjord i fickorna " lämnade man oftast webbsidor med tanken att något bör man kunna köpa, det rörde sig om en tidsfråga.

    SvaraRadera