lördag 13 juli 2024

Film 27 Sekundmeter Snö

Då hade man sett bägge delarna av filmen 27 Sekundmeter Snö med Jacob Eriksson (Det Okända) och Elisabeth Carlsson (Järnets Änglar, Grabben i Graven Bredvid) i några roller. Som tidigare nämnts hade en av männen blivit mördad sedan blev en kvinna skjuten. Det kunde man aldrig ha trott vem som var den verkliga mördaren vilket blev något av en överraskning. Som tur var delade man upp tittandet på förra söndagen och ikväll när speltiden är 3 timmar! Den var bra och underhållande men man satt aldrig på spänn som man gjorde förr i tiden. Can a biz tro.
Filmen är från 2005 men inget man tidigare hade hört talas om på minsta sätt (likt många andra filmer/serier). Visst hade man kunnat avslöja vem mördaren är men ifall det skulle locka någon att vilja se en 19 år gammal film när man inte talar om vem mördaren är kan ju det vara bra, inte för att man inbillar sig att den på något sätt är lättåtkomlig.

1 kommentar:

  1. Film fanatiker skulle man knappast kunna kalla sig även om man har strax över 250 utländska och strax över 150 nordiska filmer. Periodvis tidigare beställde man filmer, dokumentärer, musik filmer och allt möjligt som fanns i intresse sfären. Efter 2015 insåg man att det inte var så intressanta utbud längre varvid intresset svalnade men 2021 tändes gnistan om förhoppning att spelfilmernas storhetstid var över men då upptäckte man att streamingtjänster ökat i popularitet vilket gjorde att DVD video filmer olyckligt nog blev impopulär i butikerna och även på nätet. Tack och lov har man funnit en butik på nätet som håller drägligare prisklasser än ocker företag! Naturligtvis är läpparna förseglade vilken butik eller företag det gäller.

    SvaraRadera