söndag 14 juli 2024

Flexibilitet Personlig Tillfredsställelse

Man besökte nätet för att leta efter det man sett i några stånd på marknaden utan att finna dem. Så det blev ändrade planer.
Samlingsobjekt tackar man aldrig nej till eller låter en passera. Det har man gjort förr och ångrat sig förgäves! Snygg och i ögonfallande förpackning med 4 snapsglas blir bra att äga, som komplement till album, mini album, maxisinglar, singlar och DVD musik videos mm.
När man fick in streckkod kollade man upp den och det visade sig vara en förpackning från 2010 slutsåld och ej tillgänglig längre. Visserligen fanns den att beställa från någon tredje part men det är ovidkommande nu.
Motiv på muggen är hämtat från albumet Unknown Pleasures vilket var Joy Division's första album från 1979! Ett album man hört låtar ifrån men tyvärr inte har albumet. Faktum kvarstår att man inte har ett enda album av bandet ännu! Inget märkvärdigt med det. En keps är alltid bra att ha på hjässan så varför inte denna.
En artist man hörde för allra första gången runt 1979 och albumet "garagetaper" sedan dess har man fått tag på kassettband som gavs ut under helt annat namn. Resten är historia men idag har man det mesta som utgivits av den mannen, så det faller sig naturligt att ha en trevlig huvudbonad med ett tygmärke på.
Fann bilden ovan på instagram, vilken betydelse den skulle ha haft förutom för den som skrivit den. Som vattuman har man alltid sedan första låten man hörde "nag nag nag" i slutet av 70 talet varit intresserad av dessa Cabaret Voltaire utan att egentligen ha känt till att det var de som gjorde låten! Man hade den inspelad på kassettband från något radioprogram men än idag kan man inte låta bli att spela flertalet av låtarna från albumet The Original Sound Of Sheffield '78 to '82 Best Of vilket är en samlingsCD med 17 låtar där nämnda låt finns med. Antagligen har man hört de flesta låtarna sedan tidigare när ingen av dem på CD'n har känts främmande eller direkt "ny". Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Fåtalet är de att förstå och inse värdet i föremålen man köpte. Visst 667 kronor man spenderade på det på bilderna hade räckt ganska långt ifall man hade handlat livsmedel för men då hade risken varit övervägande att man ångrat bittert att man inte gjorde slag i saken när man har annat med just sex pistols. Det finns historia när man köpte "Lilith" smycket och sedan Cradle Of Filth CD efter CD, 2 tyg posters och några tygmärken. Smycket finns inte kvar liksom tygposters däremot finns CD skivor kvar!

    SvaraRadera