söndag 7 juli 2024

Filmer och Serier

Då hade man sett igår kväll "101åringen som smet från notan och försvann" vilket gjorde att man förvånades! Det blev ingen värdig uppföljare till "100 åringen" utan en tämligen klen handling även om den var underhållande, idag har man sökt och letat efter bilden man tog av flaskorna med "rysk folksoda" och slutligen fann man den - här kommer den 
Januari 2017 köpte man dem hos Sega Råttan tillsammans med lite godis. Det blir 7 år innan man beställde filmen och det må man säga att det var en lång reklam film för en dryck! 1 timme 48 minuter.
Upptäckte att man verkar ha beställt en hel del serier. Har påbörjat att se "27 sekundmeter snö" och upptäckte bl a att den är uppdelad på del 1 och del 2, man kände igen en skådespelare som var med i filmen "det okända" från 1999 men man nöjer sig med att ha sett del 1. Det hela utspelar sig år 1939 och ett mord sker i en fjällstuga där ett antal människor begett sig av på en fjällskidtur. Vem mördaren är? Det återstår att se vid nästa tillfälle antagligen kommande helg. Can a biz tro.

Jo, de flesta DVD video filmer som man beställde är tidigare Tv visade serier som man dels inte minns speciellt mycket av, helt har missat eller aldrig vetat om. Det kan bli en underhållande överraskning juli månad ut när vädret ändå tycks bli vacklande och ostadigt kommande vecka och säkert framöver.

1 kommentar:

  1. Vad andra tycker är totalt irrelevant när man främst är ute efter sådana filmer som innehåller sånt som man som barn kunde se delvis eller glimtar av, man var ute och lekte och umgicks med tillfälliga skol och klasskamrater många gånger var man i närheten av händelsernas centrum vilket var viktigt där och då! Emellanåt kunde man komma hem och kvällstid var det Tv som gällde. En del av programmen barnprogram och även vuxen innehåll såg man. Föräldrarna kunde inte förbjuda en från att se allt möjligt syskon lockade med mycket egentligen märkt "barnförbjuden" så per automatik fick man se filmer med "starka och obehagliga scener" naturligtvis triggade det ett indoktrinerat intresse. På 70 talet fanns föga eller ingen censur... man skulle kunna fortsätta skriva om allt till en kortare bok men avslutar här.

    SvaraRadera