lördag 6 juli 2024

Beställninga Å Nalta Däll

Lördag helg ledigt å schönnt! Igår fick man beställninga så de blev å hämta ut paketet. Alltid gött å ha så att det löper utan friktion (stopp) och det kom alltihop.
Pålitliga till skillnad från många andra. Många andra man beställt ifrån som ibland varit uteslutande hungriga efter kapital bedrägerier mao. Andra har klantat till det och leverans försenats eller uteblivit. Dessa har aldrig kalvat till det eller paketen blivit försenade. Gissar att det är sedan Trustpilot etablerades som det blev rättning i ledet.
Tvättmedel, shampoo, duschtvål, hud lotion och några choklad kakor. När allt blir dyrare, valmöjligheter begränsas (de har inte produkter de tidigare har haft) och leveranssätt försämras väljer man andra nätföretag som har mycket och det mesta man vill ha och bättre leveranssätt.
Det blev att handla när man visste vad man saknade hemma. Pärsallad, vegoburgare, läsk och en påse vaniljbullar.
Numret man gick miste om eller slapp (beroende på hur man vill se det) hade man haft prenumeration hade det kommit per automatik men nu är man inte prenumerant så det blev inget köpt när det antagligen kom i början av juni när man var långledig för inte åker man till Ockerbyrån för att köpa den tidskriften i enkom! Så det numret liksom nuvarande nummer och kommande nummer av olika musik Magazine köps ej heller i synnerhet när dom höjt lösnummer priserna från 119 till 139 kronor styck. Då får de behålla magasinen då man satt en maxgräns vid 119 kronor allt över den summan låter man helt enkelt bli att köpa något nummer! Dessutom har man inte hunnit läsa ut tidigare nummer av tidskriften.
Dacha? Vad är det??? Blomma eller land eller ort? Inte den blekaste. Vad man dock inte visste var följande 
Märks tydligt att det är en billig översättning från något annat språk på sättet meningarna är utformade men så mycket har man snappat upp att pelargoner och ormbunkar håller flugor borta inomhus antagligen något ämne i växterna som flugor inte kan hantera. Bra att veta när flugor är förenat med bakterier och dålig hygien 👍
En metabol Corona måltid man aldrig någonsin skulle förtära! 🤮 Nej, Vego är det som gäller och det förblir det man förtär till lunch och middag! Chark och mejeriprodukter får sk medmänniskor konsumera de blir dessbättre inte fler och ej heller långlivade (vad man vet)
Inget märkvärdigt med skator som är svartgula i fjäderdräkten det har man sett förut typ på 70, 80 talet. Klart är att de ibland badar i rost vattendrag och då färgas den annars vita fjäderdräkten gul. Can a biz tro.

Förutom tidigare nummer av tidskriften har man i det närmaste en uppsjö tidigare  musik Magazine att plöja igenom när lusten faller på sedan har man närmare 10 DVD video filmer som ska ses. Så nog har man det man gör de närmaste veckorna och månaderna.

2 kommentarer:

  1. Då hade man sett "101 åringen" men något klen story när det handlar om recept jakt på rysk folksoda. Tur att man inte gav mer än 39 kronor för den, minns att man köpte 2 dryckesflaskor år 2016, 17 eller något av just rysk folksoda och fotade av flaskorna men att filmen var knappt underhållande hade man knappast förväntat sig när första filmen var så bra.

    SvaraRadera
  2. Första filmen var bra och intressant uppföljare blev mer reklam för en dryck som sannolikt inte fick den sving den troddes kunna få vilket föranleder att folk generellt är ganska pissed off på reklam

    SvaraRadera