fredag 26 juli 2024

Systemet Den Idiotiske Böneutroparen

Märklig rubrik på inlägg kanske men såhär på en eftermiddagskväll efter att ha fotograferat, redigerat, glömt viktiga dokument (kvitton) så kan man enkelt konstatera att det är fredag och äntligen helg! Ytterligare en måttligt dryg men olidligt varmt arbetsvecka har passerat dock inte sedan sista inlägget.
Alleträd som av olika anledningar skräpar ner med fröer eller vad i helvete det är, ingen tycks bry sig när det inte verkar vara viktigt. Medan man satt och väntade på skrotbussen med förkastlig avgångstid tog man några bilder.
Det blev 2 kaffedrycker i morse när man knappt hade fem droppar hemma. 
Smakade okej trots allt och i brist på riktigt kaffe duger det hellre än skosulan L'Or de har i kaffemaskinen på jobbet. Hazelnut är mild mellanrost kaffedryck medan Tripleshot är espresso dock väldigt mild sådan.
Efter jobbet åkte man sedvanligt buss och hämtade paketet med DVD filmer och allt såg bra ut som synes, följesedel.
Samtliga 10  är med vilket ger 18 filmer kvarstående, somliga kan bli trevligt att se såväl som repriser vilket här är endast EN av filmerna resten var och är okänt och vida varierade årtal där äldsta är från 1970 och nyaste från 2019! Det är lite av ett lotteri med filmer när man inte följer några som helst riktlinjer typ populära filmer eller årets filmer och liknande.
Innan bussen avgick hann man med att handla drycker men insåg vid hemkomst att det blev Barebells proteindryck istället för den andra man tidigare köpt. Vimto blev då rätt i alla fall. Proteindryck är alltid hutlöst dyrt!
Hallon, Jordgubb, vanilj, banan, choklad.
Alldeles åt helvete för trött för att fortsätta! Var man och klockan hann passera 23 innan man slocknade för att kort därefter vakna av kramper i benmusklerna pga överaktivt arbete! Tropiskt klimat hjälper till att man tvingas anstränga sig extra mycket. Tack och lov! har 2 klimatanläggningar installerats på jobbet för 2 år sedan så arbetsklimatet är drägligt.
Det var då själva jejvulen vad de höjt ockerpriset på flergångskassar!!!😱 ALLA livsmedel med rött streck under är över ockerpriser som gör att de förlorar kunder och förhoppningsvis slår de igen så att samhället kan få fram något bättre!
Så heter pizzan man köpte 🍕 efter att man lämnat livsmedel och paketet i bostaden, supergod och absolut chark och mejeriproduktfri! Definitivt värd 105 riksdaler. I torsdags blev det en annan pizza som delades så att man hade middag torsdag lunch fredag. Can a biz tro.

Hämtat från DVD videon
När man har en hjärtsjukdom känns det viktigt att få veta så mycket som möjligt som kan förändra sämre cirklar till förbättringar av livskvaliteten. Äntligen känns det som att man är på ingående att ta igen av DVD videos man velat haft men av naturliga skäl inte lyckats få tag på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar