fredag 5 juli 2024

Hänt I Väcket

Så kan man också uttrycka sig.
Trist när det är frågan om annat än fungerande motmedel eventuellt placebo,  när åtskilliga barn under historiens gång vars injektioner har skördat oräkneliga liv. När man har en bok som behandlar ämnet vars titel är "Vaccinationer risker och skador" där man bl a får läsa sk fallstudier har man mer än full medvetenhet och insikt vad som händer men så länge naiva föräldrar finns och barn likaså kommer vaccinationer skörda miljoner liv och industrin skördar sina miljarder dollar likt en jättelik pansarvagn utan möjlighet att stoppas än mindre styras. 
Den sökte väl något "salt" antagligen. Can a biz tro.

Har man inte utforskat vet man heller inte vad det är vilket råder bland alla djur likt med barn och en del vuxna människor. Vet djur att de är välkomna in blir det inte lika intressant har de däremot inte tillträde kan det bli lugn tillställning men blir de skrämda eller stressade kan vad som helst hända. 

1 kommentar:

  1. Måste ha varit något av en överraskning för butikens personal och kunder och blir allt vanligare när vilda djur kommer för nära tät bebyggelse vilket man tidigare läst om och sett videoklipp på men tyvärr är det många (jänkare) som inte tycks förstå hur att hantera olika situationer och då slutar det ofta olyckligt ibland med dödlig utgång. Det är trist när oskyldiga djur tvingas skjutas pga klantiga människor som tror att det är ett spännande äventyr istället för den faktiska verkligheten och gör vad man INTE bör göra.

    SvaraRadera