söndag 21 juli 2024

Söndag 21 Juli (Film och Handla)

Film gör sig bäst hemma på DVD video! Det blev ingen film igår kväll när man kände sig för trött så det blev tidig läggdags istället och det är man nöjd med. Inte gammal men något äldre så får man respektera kroppens behov och efter en ganska tuff arbetsvecka gäller rehab.
Filmbeställning igen. Det blir bra att se film och serier framåt sensommaren och kanske hösten, det är ju alltid intressant att få se film och framför allt koppla bort från den verklighet vi lever i. Upptäckte att somliga av filmerna man nu beställt inte längre finns i lager (* markerade) medan 4:an betyder hur många de hade när man var inne på webbplatsen!
Känns inte relevant för närvarande och 249 kr är för dyrt! Minns när man köpte volume 2 var den betydligt billigare.
Visst är det så att man är ute efter åtskilliga många fler filmer men dessa finns inte tillgängliga där man nu beställt.
Blev överraskad 2 gånger dels att Ica hade stängt pantrummet pga bägge maskinerna var trasiga/ur funktion huruvida det har samband med IT haveri eller inte får man nog aldrig veta men blev även överraskad hos Willys över att få ett pappers kvitto istället för streckkod men även de verkar ha drabbats av haveriet. Can a biz tro.
Där har man bevis för att de (likt många andra butiker) har tekniska problem och det är bra att någonting öht fungerar.

1 kommentar:

  1. Man kan nog lugnt säga att man återupptagit "filmbeställning" sedan sist vilket kanske var 2021 eller 2022 när det begav sig sist. Det känns bra att få tag på såna filmer man haft bilder på i en speciell filmapp i extrema hårddisken men aldrig hunnit beställa eller köpa förrän de varit borta! Man är mycket glad över filmer man har som till och från finns till betydligt högre priser än när man själv köpte eller beställde dem. Rätt tid har man haft turen att få tag på många filmer, boxar etc.

    Globalt IT haveri måste innebära att åtskilliga utländska varuhus kedjor drabbats och antagligen inte endast de även busstrafik och tågtrafik måste ha drabbats vilket gör att man funderar ifall det löser sig med kommunikationen så att man kan lösa ny period för resor till och från arbetet, i annat fall blir det kärvt och bilen rullar inte en millimeter pga det, då får det istället bli frånvaro pga utebliven kommunikation!

    SvaraRadera