lördag 27 juli 2024

Paxat, Saxat Som Flaxat Lördag 27 Juli

Slutar förvånas gör man nog aldrig, åtminstone inte i dessa tider där man till och från undrar vilken planet somliga innevånare härstammar ifrån.
Kan vara möjligt men det är ändå inget för en som passerat 50 med råge och litar noll på dessa fordon man hellre kallar trampbilar, blir sannolikt en övergående trend när olyckorna ökar med dessa ekipage.
Som tur är är man inte drabbad av den bristen då man har det egna "apoteket" påfyllt och redo att konsumeras. Sämre tider väntar nog så det är än så länge lugnt, framåt hösten och vintern blir det att påbörja "ny period".
Man hade för sig att det var redan 2008 men det kan vara mindre rätt eller så är det korrekt medan tidningen har fel, inte första gången. Det måste ha varit 2008 när 2009 hände mycket annat.
Föga förvånande narkotikabrott slår betydligt högre än misshandel vilket tycks ha passerat mångas medvetande!😆
Så även kvacksalveri! Gynnar läkemedelsindustrin dock aldrig enskilda berörda.
Moderaternas mörka historia rätade ut de flesta frågetecken som kan ha funnits! Kan ha tagits bort från dutuben. Vilseledande Ego parti sedan begynnelsen!
Låter osannolikt när en spärrad dito uppnår laglig hastighet medan ospärrad och ej strypt dito vida överskrider tillåtna hastighet! Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar