torsdag 11 juli 2024

Det Blev Så Trots Allt!

Gick in och fick slutligen syn på tidskriften. Betydligt mindre upplaga än tidigare 5-6 exemplar motför tidigare när det kunde röra sig om 2 rader och kanske 50 exemplar. Kanske tidskriften fått något uppsving nåja, den blev det så täcker och räcker läsning sannolikt framåt hösten och vintern vilket är bra 
Framsidan ser lite förförisk och lockande ut vilket också kan vara en av orsakerna varför det var så lite exemplar kvar när den med största sannolikhet släpptes i butik igår 10 juli.
Något man kan bli less på är alla spalter som oftast är hämtade från andra håll. Men det är klart - tidskriften är knappast tilltänkta eller avsedda att läsas av icke yrkes psykologer såsom vanliga dödliga människor utan kanske lite av komplement till de som studerar ämnet.
Man inser snabbt att man spenderat mycket kapital på magasin och tidskrifter men så är man ju intresserad av vad man köpt när vikt och värde är att slippa ha stunder av tråkighet och istället kunna läsa artiklar och spalter, däremellan gå emellan med någon film eller serie på DVD video vilket inte bara är underhållande utan kunskapsgivande. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Skönt att slippa vara en del av samhället man bor i. Friheten att göra så nära exakt vad man vill och känna tillfredsställelse med det mesta är bland det bästa med livet. Social hållbarhet är mångfacetterat och innebär olika för olika målgrupper. Strävan efter att tillgodose andra har man lämnat för länge sedan, tyvärr stöps människor att ingå i system som domineras av vilseledda lämmeltåg. Ibland tvingas dessa inse att verkligheten blivit en helt annan än den var till en början varvid systemet faller samman och sönder bit för bit för att slutligen jämnas med marken. Under ens levnadstid har man sett detta skett i olika tidsförlopp.

    SvaraRadera