måndag 3 juni 2024

Måndag 3 Juni Bra Dag (Trots Allt)

Första långledighetsdagen och det blev vegoburgare med potatissallad till middag, lunch? Raggmunkar med sylt helt okej 😋 Viktigt att få i sig något.
Upptäckte att man redan köpt en burk sedan tidigare så man blev positivt överraskad och förvånad då har man kaffe så att det räcker till och blir över.
På kvitton står det alltid "espresso" fastän det står black coffee  & latte på burkarna och ground coffee vilket betyder att det rör sig om ett mellanting mellan mörkrost och mellanrost. Det är något speciellt med det i vilket fall som helst när man kan mixa (medveten mängd) med ett annat kaffe och det kaffet liksom får förstärkning i tonerna.
Wiener är kaffet man mixar detta kaffe med och det blir helt unikt utsökt 👌 utan att det blir för mycket arom eller toner av den ena. Genom att mörkrost kaffe innehåller större mängder koffein och att man med diagnosen man har bör sänka koffein intaget har man upptäckt att denna mix är alldeles förträfflig. Can a biz tro.

Mörkrost kaffe har sin tjusning och charm men tyvärr verkar butiker ha dessa under begränsade perioder och sedan en tid tillbaka har de flesta inget att erbjuda när man provat många kanske de flesta och insett att det oftast är slöseri med kapital och då får dessa sorter stå kvar i butikshyllorna till förmån för de som dricker kaffe likt man dricker vatten eller läskedrycker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar