tisdag 4 juni 2024

Ingen Bryr Sig Längre

Vad man avser skulle dels ta för lång tid att skriva, texten skulle bli åtskilliga spalt kilometer längre än gurgels uppdateringar i sina regler och diktatur dravel (även kallad"användarvillkor"). Då är det bättre att fatta sig kort och framträdande.
60 öres sänkning per liter är ju alltid något, Jo drivmedel är dyrt men ack så nödvändigt för att komma sig dit man ska när det inte finns kommunikation som tar de vägarna. Visst, man kan göra som en del utländska människor och handla flera kassar med livsmedel och sedan släpa dem till busshållplats, kanske hade blivit billigast så? Men så länge bilen fungerar föredrar man att ratta den till affärer och hinna med desto mer på mindre tid.
Baguette räkor är aldrig fel dessutom mättar de bra, hockepulver var okej mazariner glutenfria är alltid smakliga på kvällskvisten till en god kopp kaffe 😋.
Can a biz tro.

Tog en nypa frisk luft i eftermiddags när man har långledighet och solen skiner. Även om det är Juni månad kan man njuta av tillvaron och åtminstone försöka koppla bort vardagen och ägna sig åt viktigare händelser.

1 kommentar:

  1. Enkel beskrivning av internet är ett jättestort hus utan väggar så att alla som bor där har ofrivilligt "öppet hus" för hela omvärlden! Flera skäl till att man väljer att INTE köpa någon ny Android ej heller dator eller något digitalt alls. Hade utvecklare av mobiltelefoner varit mån om konsumenter istället för helt och enbart kapitalet kunde de inkludera både AV som VPN och mycket mer samt allt skulle vara installerat och klart vid köp av dessa enheter dator, laptop, surfplatta, Android, iPad, iPhone etc visserligen skulle telefoner kosta 30000-40000 kronor styck men ha en hållbarhet på 10-15 år till skillnad från 2-3 år som idag.

    När man köpte LG K8 Android var den likt gamla datorer och fantastisk där man kunde se genom filmappar vad de innehöll UTAN att ens behöva gå in i filmappen för att se vad den innehåller! gick man ur en filmapp stannade man kvar på samma position till skillnad från dagens idiotiska Dumb phones med sitt usla lumpna förenklade system! Dessutom innehöll bildprogrammet de redigeringsverktyg man behövde. Den Android har man kvar ännu och hoppas utvecklare någon gång ska fatta att det är vad användare vill ha (man kan knappast vara ensam om den önskan?)

    SvaraRadera