onsdag 5 juni 2024

Varför Sitta Hemma?

När man kan åka och uppdatera sig om vad som är vad och mer därtill.
Sagt och gjort så åkte man för att ta reda på vad det på bilden egentligen är. Träningshall eller gym. På kort tid var det avklarat och man kunde gå vidare till nästa ingång.
Bra priser ifall man varit utan och motsatt varit "tät" samt haft yta i badrummet, bil och släpvagn då hade möjligheten funnits att man hade fyndat. Läget är helt klart annorlunda och i dagsläget gäller det väl genomtänkta köp och investeringar!
Slog till och köpte bläckpatroner till skrivaren, de första inköpta sedan man köpte den förra året! Det blir inte så mycket utskrifter numera när vad man tidigare behövde skriva ut är genomfört.
Därmed blir det att installera dem vid lämplig tidpunkt innan man behöver skriva ut något. Sedan Androids intåg och ett delvis utvecklat internet har det blivit avsevärt mindre nödvändigt med utskrifter på papper och foton. Tack och lov skrev man ut det mesta som CD folders, DVD stickers, bilder för kylskåpsmagneter som man beställde speciellt magnetpapper till och en del fotografier samt skivlistor, filmlistor och mycket annat på gamla MultiMedia skrivaren för cirka 10 år sedan.
101 kronor bonus för att man köpte kombi förpackningen och mer än så blev det inte. Man får se det ur vinkeln att man "luftade" bilen samtidigt som man blev uppdaterad om vad som finns tillgängligt just nu. Upptäckte att en surfplatta (i internet butik) som man tidigare funderat på inte längre finns tillgänglig. Det kan bli att tänka om och det har man relativt gott om tid för! can a biz tro.
Lika bra att sätta ut annons på felaktiga beställningar man vill ha sålt. Gjorde en A4 pappers annons som sattes upp. När man inte har lust att betala returfrakt! Bättre bilder nedanför.
Allt är i förpackningar och helt oanvänt
Förutom dessa tre produkter finns även ett bromsok till liknande bilmodell.
Så skall det se ut när man går in på Gallery. Saknar verkligen LG K8 gallery och även musikspelaren som fanns installerad!
Mycket mer finns knappast att tillägga.

1 kommentar:

  1. Bättre upp! Genom annons på gurgel i annan Android såg man att det finns hopp om att beställa någon surfplatta eller Tablet där man kan använda SIM kort och minneskort upp till 2Tb! Så fantastiskt. Lite udda märke kanske men exakt samma som den huvudsakliga Android man har vilken har batterikapacitet på fantastiska 10050 mAh! Surfplattan har förutom Android version 13 batterikapacitet på hela 10800 mAh!!! Internminne på 128Gb så går allt som det ska kanske man får möjlighet att beställa surfplattan.

    SvaraRadera