söndag 30 juni 2024

Lördag (på Sömndag)

Lördag var ganska bra trots allt. Gjorde beställning på lite produkter som sinar för utan vill man inte bli och bättre att vara ute i god tid innan de tar slut.
Tvättmedel naturligt milt doftande när den håller på att ta slut. Förpackningen är skön i kartong med plastpåse för innehållet. Praktiskt, miljövänligt och bra.
Även om man har kvar över halva flaskan har man hellre för mycket än tvärtom. Bra shampoo med hampa i.
Duschtvål så bra en duschtvål kan bli! När man är allergiker är huden extra känslig och det är skönt att ha hittat en riktigt bra duschtvål både dryg och skonsam.
En tub av 2 tog slut så det gäller att fylla på "lagret" i badrumshyllan.
Även om en del av produkterna har höjts en hel del i pris får man produkter som håller måttet för ens egna behov.
Chokladkakor som blivit dyrare men än så länge kan man beställa dem vilket man gör när man behöver något annat därifrån.
Det som tidigare rörde sig om totalt strax över 500 till strax över 700 kronor har ej förväntat landat på mellan 900-1100 kronor, antagligen att inflationens baksmälla kommer att dröja kvar fram till 2025. Så länge får man betala mer det är det absolut värt. Can a biz tro.

Lördagskväll
Blev det att göra något helt annat än man brukar. Man tog helt sonika bussen till Umeå och gick och tittade på Wheels cruisingen, man tog med sig surfplattan, vattenflaska, mobiltelefoner och begav sig iväg. Jo, trevligt var det.
Fotograferade en del och filmade en del och det stämmer nog med att antalet besökare måste ha landat på tusen människor.
Uppe längs Storgatan gled bilarna långsamt förbi och stämningen var bra. Många bilar imponerade, flertalet kända bilmodeller såg man.
Dom hade tur med vädret, tack och lov slapp man då se alltför många Epa traktorer klimatet var precis lagom och plusgrader lyste med sin närvaro!
Som sagt åtskilliga bilar kom, gled långsamt förbi precis som de ska göra. Det blev en rask promenad till busshållplatsen som man hann med 2 minuters marginal. Sedan åkte man hem och hade bilder och filmklipp att se idag sömndag. Slutet gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar