lördag 4 maj 2024

Lördagkväll 4 Maj

Har "laddat" stenarna och tvättat klart för några timmar sedan, hängde ut på tork i solens sken. Sedan fick man tag på lite som egentligen inte får plats i bostaden.
Stolen passar utmärkt där man placerat den däremot blev det lite knepigare att placera Databordet men det fick plats i hallen och man hoppas slippa slå tårna i de utstickande hjulen vilket kan finnas risk ifall man har för bråttom förbi.
Fann i onsdags en dekal med en QR kod och när man använde Moto G31 kamera tog den fram länken sekundsnabbt vilket visade sig vara till något på Spotify men den var utgången! Än en gång fick man bekräftat att funktionen finns automatiskt utan att man tvingas utföra manuella inställningar på Androiden!
Sådan tur man har när man inte har behov av vpn på lilla HP Probook 430 utan kan använda den vidare åtminstone t.o.m. oktober 2025 sedan får man se vad man kan finna för ersättare för den. Can a biz tro.

Det som ligger närmast i tiden för närvarande är besiktning av bilen och dessförinnan få åtgärdat drivmedels läckage vilket verkstad aldrig tycks få bukt med. Där brinner det i knutarna tidsmässigt när den måste besiktigas innan 31 juli. Känns okej att bara vara och ta det lugnare än en filbunke och med tanke på den fysiska delen så måste det till för att hinna ladda för kommande vecka när allt så förbannat typiskt ska vara verksamt veckodagar istället för logiskt helgdagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar