lördag 5 november 2022

Allhelgona Ween

Lördag och skön helg för alla lediga. Det finns uppenbarligen genomonda amerikanska avskum. Avskyr klart hela den där hbtqi rörelsen eller så avses att odla fram nya sjukdomar med kontentan att reducera delar av befolkningen.
Borde nog ha varit rubriken kan komma att förbjudas, vilket hade varit bättre än bäst när de flesta utgör större fara och även om många sköter sig blir alla drabbade när somliga inte så gör!
Det hade kunnat låtit lovande, i bistra tider som befintliga blir det nog främst rika topp positioner som får ta del av ämnet.
Behöver nödvändigtvis inte betyda att kaffeplantor och buskar påverkas i någon högre utsträckning av det befintliga klimatet möjligen dör de likt många gamla, uttjänta växter och ersätts med nya. När så mycket experimenteras med är det knappast omöjligt att någon eller några får alternativt fått fram en tålig kaffeplanta som tveklöst klarar sig i de mest karga och omöjliga klimat där inte ens människor eller djur klarar att överleva! Den som lever får se.
Somliga forskare, experter och specialister har oftast ekvationen klar när de presenterar sina alster och odlade special växter.
Sannolikheten att de blivit skrämda finns men knappast att det är orsaken utan något helt annat "hjälpt" till vilket har med luft och atmosfär att göra (5G och annan strålning).
Allhelgona helg eller dubbelhelg som det kan kallas pga dubbla röda dagar annars hade det varit riktigt skönt med 4 dagar istället för 2. Passade på att i morse eller förmiddags plocka fram de passande föremål man har med viss anknytning till det amerikanska påhittet Halloween.
Stavljusen spindeln och värmeljus köpte man för 20 år sedan eller mer hos Lava butiken. På den tiden hade halloween inte infunnit sig alls i komersen och just Lava butiken var nästan ensam om försäljning av tillbehör och annat förknippat med denna amerikanska företeelse. Även svarta plast spindeln och fladdermusen köptes hos Lava butiken.
Upptäckte att en av 2 tändare man köpte någonstans för 11 år sedan hade typiskt halloween motiv. Värmeljus kopparna till höger och vänster på bilden kan vara köpta i någon livsmedelsbutik liksom värmeljus hållaren i keramik längst fram är sannolikt köpt hos Ica mellan 2005-2010. Vad man inte ids ladda upp bild på är skelett med lysande röda ögon och en blomdekoration. Can a biz tro.

Varför inte tända stavljusen och pumpa värmeljusen? När de brunnit ner har man de ju inte kvar! Helt enkelt. Som värmeljus och block som stavljus samlare eldas endast massproducerade stavljus, blockljus och tillika värmeljus. Så var det är det och förblir det.

3 kommentarer:

  1. Stor komers och jättelik ståhej för affärer och butiker när de är ute och ställer fram i butiker 1-2 månader innan denna helg! Just i år lär det nog knappast gå alltför bra med tanke på inflationen, electriciteten, drivmedel och annat som gör att barnfamiljer i det närmaste kan lysa helt med sin frånvaro.

    SvaraRadera
  2. Det såg man första besöket hos Dollarstore, finns säkert schysst marknad för olika jippon så länge priset är facilt och fokus ligger på försäljning och inte ocker. Dollarstore blir mer besök än ÖoB ockrarna.

    SvaraRadera
  3. Det såg man första besöket hos Dollarstore, finns säkert schysst marknad för olika jippon så länge priset är facilt och fokus ligger på försäljning och inte ocker. Dollarstore blir mer besök än ÖoB ockrarna.

    SvaraRadera