söndag 27 november 2022

Skyltsöndag 27 November

Stjärna på fot omplacerades till köksfönstret när man redan har 2 objekt i sovrumsfönstren. Blir nog lämplig placering med tanke på allt.
Det blev premiär för kylväska ryggsäck i eftermiddag. Fick faktiskt plats med mer än beräknat så det kan nog funka imorgon när man ska till jobbet. Lite utmaning att få på sig axelbanden men det löser sig när det är nästan likadant med varje ny ryggsäck. Rymlighet råder ingen brist på och till det priset kan man ju inte klaga.
Lämpligare än Data/student ryggsäcken och facklitteratur ryggsäcken som bägge var alldeles för tajt utan att vara groovy och man får plats med det mest nödvändiga och med lite tur kanske lite till. Trist när det ska trilskas med mycket annars hade man kanske haft en lagom stor och bekväm ryggsäck. Har blivit några kastade med åren som gått.
Smyghöjande ockrare vilket märks på alla kunder som inte är där skyltsöndag till trots. Slaskigt väder gör marken lätt halkig så det blev endast denna butik sedan får man se vad som händer och fötter. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Då kan det bli ett besök till Dollarstore kommande helg även om man har mycket men lilla LED stjärnan med batteridrift såg fin ut och stjärnan på fot har vackert sken för att inte tala om kylväskan praktisk och rymlig hellre än otympliga bärkassar och plastpåsar som går sönder det har man upplevt tillräckligt med gånger för att helst slippa! Sedan kan det finnas levande ljuskällor blockljus, stavljus och naturligtvis värmeljus som kan ersätta värmen i bostaden när det blir kyligt och lysa upp så att man slipper ha alltför mycket elektriska ljuskällor igång även fastän det finns timer man kan använda när det är lång tid mellan december och januari innan vi går in i ljusare tider.

    SvaraRadera
  2. Låter ju utmärkt! Det är definitivt värt besväret och besöket för det undertecknad handlade är en ringa del av allt som finns och är värt att kolla in

    SvaraRadera