söndag 13 november 2022

Sömndag 13 november

Skön helg är över och man har hunnit med rätt mycket göromål idag. Förutom gjort samtliga matlådor som dryck och mackor även hunnit köpa ett mål mat.
Medlemspris till trots, tur att man slutat köpa onödiga tillsatser som margarin och smör. Drägligt pris som singel knappast för barnfamiljer.
Handlade vad man missade igår och butiken inte hade. Naturligtvis handlar man dryck som är dryg där varje förpackning räcker till nästan 1,5 liter.
På väg till något passerade man en dörr med antagligen gammal information som dess sämre inte hade vad man behöver naturtvätt så det blir att beställa om 2 veckor tillsammans med annat för hushållet.
I morgon åter till förvärvsarbetet och se ifall den där funkar eller är ur funktion som den är till och från.
Kände att det var halt ikväll när man åkte med bilen och handlade på annan ort och tänkte att det var nog bra att låta skifta till vinterdäck tidigare så fick man möjlighet att förvara sommardäck hos däckhotell. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Pizza väl värd slantarna! Men 47 kronor för vetekaka!?!? 16 kronors ocker!!! Fy fan för såna affärer! Naturligtvis handlar man ju aldrig där när man vill ha valuta för stålet! Jo somliga får ta lokal i mindre centrala delar av samhället för att på så sätt få tag på lokal öht eller så billigt som möjligt för att balansera med värdet av utbud och varor, ibland är det flera som delar lokal för att minska utgifterna. Så lurigt kan det bli.

    SvaraRadera