lördag 12 november 2022

Fredagsnatt (Utan Fnatt)

Veckans bestyr utförda ryggen värker och gången är stel men åtminstone känner man sig hel dessutom ovanligt att vara vaken den här tiden en fredagsnatt!
En förpackning av denna dryck samt en halv kopp mörkrostat kaffe gör sitt till.
Innehåller ärtprotein och smakar riktigt bra men är tyvärr dyr där man köpte den.
Upptäckte dock ett internet företag man för ett par år sedan beställde läskedrycker ifrån till mycket förmånliga priser! Dom har just denna iced coffee flerpack som det kan bli att beställa när man är mer stadd vid kassan.
Hellre denna kaffedryck än många andra och absolut aldrig automat kaffe, inte för inte att man dricker medhavd kaffe när jobbets automatkaffe smakar skosula. Can a biz tro.

När verkligt gott kaffe är viktigt väljer man det med kanske överdriven omsorg men så har det blivit och även om det i dessa inflationstider är ganska dyrt så är det värt varje krona att kunna dricka bästa möjliga kaffe med rätt komplement nämligen soja protein.

2 kommentarer:

  1. Internet företaget finns i blogginlägg gjord för åtskillig tid tillbaka vilket spelar noll roll härånu! Kan bli något framöver. Starbucks blev som man hade föraningar kring bara blajj de samarbetar med Arla så det är inga RENA produkter fri från ej för människor bara för kons kalvar mjölk! Mejeriprodukter, havredryck och en hel del annat undviks naturligt sedan man drabbades av det man har som löper livet ut. Blev bättre i vänster ben när man fick på knästöd på jobbet. Har känts bra och fungerar vilket man är tacksam att man fick tag på.

    SvaraRadera
  2. Märks att de flesta förpackningar står kvar i Pressbyråns kylmonter och det är naturligt när de tyvärr ockrar på 27 kronor styck! Så deras försäljning lär knappast uppnå tidigare siffror och det märks även att personalen är betydligt begränsad mot tidigare. När det privata kapitalet ska räcka till betydligt mycket mer har man inte råd att gynna några som helst ocker butiker! Så var det är det som förblir det till inflationen ebbat ut.

    SvaraRadera