lördag 12 november 2022

Avkoppling Lördagkväll 12 november

Klart man behöver avkoppling, rehabilitering och rekreation efter ytterligare en vecka av jobb.
Vad är då lämpligare än en härlig samling man skapade egenhändigt för 13 år sedan, som ytterligare en i raden av alla CD-R skivor man samlat ihop och förverkligat till Audio CD.
Många är låtarna och det är uppskattat när man sedan ett par år tillbaka inte har något objekt dator eller laptop. Då kommer skivor lämpligt till pass, lixom en del skivor med filformat Mp3.
Swisha har blivit populärt och det är klart det är enklare och bekvämare frågan man kan ställa är hur många förutom somliga politiskt inriktade individer som känner skuld och skamkänslor om de inte skänker även om de går under själva! Detta vet dessa organisationer.
Ett sådant företag eller snabbmatskedja kunde alltid skänka en del till behövande utomlands, när det kan hållas färskt och fräscht i förpackningar och emballage. De behövande är i behov av både något att värma sig med som även livsmedel. Can a biz tro. 🦃 🐈

2 kommentarer:

  1. Avkopplande och harmoniskt när man slipper mycket avskum som de inom "företaget" och mycket annat. Synd att man inte kan eliminera sanitära olägenheter då hade det varit millimeter från topp.

    SvaraRadera
  2. Fantastisk CD samling av idel fenomenala artister och band! Naturligtvis behöver alla människor både värme mot kyla och alltid livsmedel så då får biståndsprojekt åka dit och lämna bidragen personligen istället för något annat sätt som inte är lika lätt såsom student partiet gjorde tidigare.

    SvaraRadera