onsdag 30 november 2022

Onsdag 30 November

Ovanligt att göra inlägg mitt i veckan även om det hänt tidigare, när man varit sjuk och då fanns väl tiden för det.
För ovanlighetens skull, man stod i valet och kvalet om man skulle köpa senaste numret av magasinet. Som tur var inkluderade det en CD! Annars hade det inte blivit av.
Märkligt att dom kostat på plastpåsen färgtryck även om det är vackert och det måste vara ett exklusivt nummer inklusive CD skivan.
Samlingsupplaga och inte för att man bryr sig men kul ändå att det följer med 2 original bilder av artisten på konvolutet och dennes album vilket man inte har, inte är intresserad av eller kommer att beställa när dom album man har är 
Alladin Sane, Pinups och Diamond Dogs. Visst var man imponerad av den androgyna stilen men tyvärr var han ju rökare och storrökare och då dalade allt för där dog mystiken och det magiska i artistens helhet. Nej, då uppskattar man magasinets medföljande CD högre och ett facilt pris på 119 kronor är bättre än att beställa det för 194 kronor! Can a biz tro.

Så nu har man mängder att läsa när man får tid till det... mycket bra.

2 kommentarer:

  1. Som astmatiker avskyr man röken från giftpinnarna! Föraktfullt eller ej så tappar artister som röker all glans, karisma och utstrålning pga att de visar sig vara idioter! En cigarett är en pinne med glöd i ena änden och en idiot i andra änden! Så sant som det är skrivet och sagt. Bowie, Joan Jett mfl. Samtliga har man övergett just pga att de visade och visar uppskattning på destruktiv livsstil. Så tragiskt.

    SvaraRadera
  2. Bra musik är alltid värt pengarna. Är sedan innehållet i magasinet läsvärt har man haft mer tur än vett.

    SvaraRadera