fredag 25 november 2022

Unna Sig Lyx Efter Arbetsdagens Slut

I morse blev det naturligtvis Modern psykologi och man missade ju att det är dubbelnummer för november och december! Pressbyråns själv scanner ville inte så det fick bli manuellt tyvärr.
Special nummer om hjärnan, blir intressant läsning kommande helger när man dessutom har en hel del kvar att läsa från föregående nummer samt andra Magazine (musik), däremot har serietidningar som julalbum blivit alldeles för dyra så dem hoppar man naturligtvis över!
Blev att köpa fika samt lunch att ha på jobbet och så blev det när man hade planerat att handla i butik det kändes dock väl drygt när man även ville ha något att äta till middag istället för att värma upp i mikrovågsugnen så det fick bli en jätterullkebab och att skölja ner med lite lagom läskedryck. För övrigt har det rullat på i veckan så man kan känna sig hyfsat nöjd med insatserna var dag. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Serietidningars Julalbum är ofta repriser och då känns det inte så givande att gynna dessa, blir likt en besvikelse. Även om vi har år 2022 och året för övrigt har upplevts delvis katastrofalt vill man inte bli narrad att köpa grisen i säcken 🐷. Självfallet vill man ha kvalitet för de surt förvärvade slantarna.

    SvaraRadera
  2. Lite missbedömt gällande antal sidor när man inte räknar framsida som baksida där den sistnämnda är reklam för literrära verk alltså böcker. Annars kan det nog finnas en hel del intressanta artiklar och spalter som kan tolkas fritt men främst informera som uppdatera, instruera och i vissa fall upplysa. Bra att ha sparat tidigare tidskrifter för vidareutveckling och kanske vidareutbildning på personlig basis, frekvent aktuellt när människor intresserar sig för ämnen för att främst hjälpa eller underlätta snarare än för kapital vinnings skull och syfte.

    SvaraRadera