onsdag 2 november 2022

Intressanta Saxningar med mera

För något tag sedan dök detta upp, antagligen är folk generellt för säkra att placebo doserna skyddar att de inte ens orkar läsa noggrant. Upp till dem det.
Tid senare dök detta upp, män behöver inte oroa sig men däremot makan.
Fattade beslut för länge sedan all vaccination sparkas ut. Man är inte tvungen att göra det och bästa är att vara utan!
Minns chipsen som inte var något vidare så man står över det mesta från leverantören, även om växtbaserade burgare är riktigt god och speciell behöver man inte beställa dom har en Veggie Crispy meny och den är 👌👍
Köpte för skojs skull en winter edition så får man se hur den smakar. Köpte en helt annan sort man ätit tidigare och jodå, den är dyr 26 kronor men väl värd pengarna!
Köpte även en salty licorice men den var lååångt ifrån den gamla goda saltlakrits. Can a biz tro.
Nåja, bra att uppdatera sig emellanåt. Kan hända att det blir på andra produkter som endast kan beställas när det bara finns 1 leverantör av just dessa produkter.

3 kommentarer:

  1. Uppdatera ett populärt uttryck som antagligen kommit med digital dynga vilket iofs inte är missvisande förnyelse av kännedom, förnyad medvetenhet och kanske hel del andra uttryck kan ersätta nutidens överpopulära uttryck. Jo, pandemin lär inte tyna de närmaste åren kanske om åtskilliga årtionden. Trist för de som förlorar livet för tidigt.

    SvaraRadera
  2. Äpple & kanel 35 kronor, salty licorice 22 kronor... allt kostar kulor när inflationen hägrar men det bromsar inte nyfikenhetens framfart trots allt. Snyltgäster och snåla träck är de som aldrig unnar gommen något gott utan prioriterar på avfall istället!

    SvaraRadera
  3. Äpple & kanel 35 kronor, salty licorice 22 kronor... allt kostar kulor när inflationen hägrar men det bromsar inte nyfikenhetens framfart trots allt. Snyltgäster och snåla träck är de som aldrig unnar gommen något gott utan prioriterar på avfall istället!

    SvaraRadera