lördag 12 november 2022

Vindarnas Verksamhet 8 meter per sekund

Skönt att ha tillgång till ett fordon emellanåt när vindarna vänder emot.
När man inte fick tag på något förra helgen pga Allhelgona helg blev det både Skadecin och alcogel som receptfria värktabletter. Upptäckte tidigare i veckan att Ibumetin var obefintlig i bostaden, när man sliter blytungt och stenhårt måste man lindra värken med!
Tomt i kylskåpet och halvtomt dere frösasköpe blev det naturligtvis att handla nalta töckä komplement.
Inga rea varor är bra, kan man bli sjuk av och det är inte värt något. Fullpris är alltid bäst bra när butiken har egna rabatter.
Vem köper bärkassar när allt är ohållbart och aldrig varorna passar? Plastpåsar duger till annat att ha i bilens bagageutrymme.
Håmänn Folkes hus ska fyllskalla sup sä full på svin och pissöl, sånt har man slutat med för 17 år sedan och beskt blir det med alkoholfritt typ Clausthaler.
Sätt regeringen i arbete utan fritid i Treriksröset stenhuggeri 24 timmar per dygn så behövs inga höjda skatter på tobak däremot kan alkohol på systemet och krogen höjas med 12000%!
Priset på de flaskorna är hutlösa så dom får turister köpa, blir billigare att köpa tub på apoteket.
Sånt som händer och fötter på helgerna när en del tror att fartgränser bara gäller under veckodagarna och inte helgerna eller så har somliga överfyllda konton kanske plånböcker som behöver tömmas och det är alltid rätt som aldrig fel. Can a biz tro.

Kaffe är absolut nödvändigt som viktigt när det kommer till den delen. Visst har man förändrats personligen vilket finns med visst mål i sikte. Övriga finns bara som hinder lite överallt och många av dem hade inte behövt finnas alls!

3 kommentarer:

  1. Klååns tur att man köft kaffe för just mellanrost var i princip slutt så nyinköffta paketet kom till användning omgående. Skadeciner är nödvändiga för hjärtat, håller en sjolven med handdesinfektion tillika värktabletter så slipper man vara snyltgäst på jobbet som alltför många andra katt träck! Skrik när dom gör nummer 2 för de vill inte släppa något ifrån sig! Man själv klarar sig på egen hand utan konstgjorda hjälpmedel som håller näsan ovanför vattenytan. Trots försämrade Tider generellt har det personligen blitt bättre på vissa håll och kanter.

    SvaraRadera
  2. Lättdryck är billigare och drygare än läskedrycker även om sistnämnda smakar betydligt mer och bättre! Kaffe är nödvändigt för det märks när man inte druckit på 1 par timmar att kroppen och sinnet inte är på topp eller ens i balans, behövs inga mängder bara någon kopp eller 2. Sojadryck protein är utmärkt ersättning för den odrickbara, äckliga komjölken som man sedan barnsben blev lurad att förtära! Omedvetna föräldrar visste inte bättre och affärer gynnade böndernas försäljning och hundratusentals barn har fått åtskilliga problem, allergier, överkänslighet och diagnoser av alla de slag pga en dryck avsedd för kalvar! Supergoda är både chokladbollar och mazariner glutenfria samt allt för övrigt enligt kvittot.

    SvaraRadera
  3. Fettproppen, mormonen och övriga mb som tycker alkohol är guldkant kan gott straffbeskattas med tusentals procent, det har de råd med! Hästspark a la Ardenner hov i pallet på UK vore nödvändigt och stram kurs för hela slanten så blev vi trygga även gamla tanten.

    SvaraRadera