fredag 18 november 2022

Ibland Lossnar Det Ordentligt

Det händer ibland att man finner intressanta artiklar vilket man gjort.
Alla ekvationer är uträknade när det kommer till helhetens evolution.
Föga förvånande, så ofantliga mängder mänskligheten tvingats i med eller omedvetet! Allt för försäljning och kommersialiseringens utveckling. Detta är många specialister medvetna om och somliga varit involverade i...
Kanske varför man har akvarium. Har aldrig känt något med fiskar, underhåll är klogrodorna och snäckor har kommit och levt för att sedan likt klockors tidsrymd avlidit och inga arter har namngivits.
Förr var den tidningen intressant läsning om allt möjligt, tids nog fann man den mindre intressant och man upphörde prenumerationen. Tider förändras och människor med den. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Mer sällan man fyller filmapp på Android som man gjorde år 2020, när det varje dag dök upp åtskilliga spalter, bilder, filmklipp och galenskaperna avlöste varandra genom BLM som inte helt oväntat dök upp när det var väl stilla med pågående pandemi. Då hade man konto hos världens avfallsanläggning Instagram och delvis Fakebook. Som tur är har man avslutat eller övergivit dem bägge när man som barn och ungdom hade varken ena eller andra och man överlevde! Så var det är det som förblir det.

    SvaraRadera
  2. Den sköldpaddan hade kolliderat med mänskligheten omfattande. Jo viruset är nog mångfacetterat och skapar rejäl oordning hos mänskligheten världen över. Olyckliga djurägare kan råka illa ut om de försöker skapa gemenskap med vilket djur som helst det fick man ju läsa om för inte alltför länge sedan. Vilken tur att man aldrig köpt några silikon formar för det är ju egentligen smörjmedel för och till bilar och andra fordon vad man vet.

    SvaraRadera