måndag 14 november 2022

Intressant Nummer Så Även Nästa

Förstod att det kunde handla om någonting som var populärt för ett par år sedan. Vet inte om arbetsplatsen skulle bli godare med hjälp av job crafting.
Känns som något man hållit på med långt innan andra upptäckt ämnet. Strävan att åstadkomma i jobbet utan att alltför mycket bränna slut på sig själv.
Har inte hunnit läsa kapitlet ännu men kan förefalla intressant på sikt i något universum bortom galaxer i någons braxer. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Kan ju bli intressant att läsa om kanske svårt att förverkliga på arbetsplatsen utifrån insikt, förnuft och förståelse liksom fysiska möjligheter. Har man egen arbetsyta och tillika kontor med stor rörelsefrihet på prioriteringar borde saken vara kikärtsbiff.

    SvaraRadera
  2. Visserligen intressant men fjärran från någon som helst verklighet praktiskt! När chefsämne visat sig vara sämre än sämsta tänkbara blir kontentan av 90 gradig uppförsbacke utan slut. Sedan ligger det stora delar på personliga förändringar för att slippa missbruka den egna hälsan. Svår balansgång men tyvärr ser verkligheten annorlunda ut och det enda man kan göra är att bromsa framfart och fördela till alien, barn med 3 års nivå mentalt samt snyltare träck som simulerar defekter de inte har! Utbyte av 3 behålla hade varit en utmärkt lösning.

    SvaraRadera