tisdag 1 november 2022

Hupp! I morse...

3 mars 2021 gällde viruset i allra högsta grad tack och lov drabbades man aldrig varken 2020 eller 2021! Peppar, peppar som de brukade säga.
2021 var nog sista året man fanns på Fakebook men till vilken nytta? Vad var den personliga upplevelsen? Katt träck!
Såg den reklamen igår i väntan på lokalbussen ner till stan och byte. Chili är inte nyttigt grillat ej heller det! Bearnaise är väl det enda. Mixat nötkött och växtbaserat? Nä tack! Grill dump? Kyckling? Absolut inte! Den får de definitivt behålla!
Vaknade imorse och kom på att kolla utanför dörren Jodå mycket riktigt hade paketet anlänt Early Bird kan man lita på och allt är betalt och klart. Då klarar man sig en månad till lite drygt.
Skönt att slippa åka till schtan och handla tobak för månaden. Sparade dessutom 104 kronor + bränsle och slitage på bilen och det är mycket värt för en fattig grovarbetare!
3 rullar vit och 1 rulle lakrits, som tur är konsumerar man Melon äckstrastarrk endast på helgerna vilket gör att man blivit rent ekonomisk och det är bra. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Så bra att kunna beställa vad man vill ha till betydligt lägre priser än butiker! Bekvämt och tryggt utan att slösa centiliter dyrt drivmedel och slitaget på motor och chassi, kaross mm. Än är inte viruset borta det tar bara ny sats med fler varianter och fler leverantörer som producenter poppar upp men doserna biter inte på de nya varianterna. Har man ändrat livsstil och tillika livsmedel känns nötkött och liknande lika lockande som förr i tiden, kyckling tappade charmen redan på 80 talet! Som artisten sa på 90 talet "jag äter inte mina vänner" vilket gäller i allra högsta grad nu, eller?

    SvaraRadera
  2. Visst är det så att man nästan upphört chark och mejeriprodukter till förmån för växtbaserade livsmedel. Dom har blivit betydligt mer intressant än chark och mejeriprodukter, det som gällde var att upptäcka medelvärme och längre tid att tillagas.

    SvaraRadera