söndag 30 oktober 2022

Så Får Man Köx Hur Det Går...

Söndag 30 oktober och klockan tillbaka ställd någon timme vilket känns ganska skönt kaffe nödvändigt till veckan och kommande veckor. Ett paket brukar räcka bra länge när man dricker så lite som man gör! Har aldrig kollat hur länge 1 paket räcker... men länge är det.
Olika utseende kanske är att det ena är ekologiskt och det andra utz märkt? Ser så ut på paketen i alla fall. Kan fråga kulturministern kanske!?
Ny design eller olika utseenden beroende på Gevalias avsikt med det. Hoppas inte någon är mindre bäst än det andra, det hade varit förkastligt.
Kaffet har ökat i pris, visst finns det billigt men är det bäst för att det är billigare än kvalitet!? Möjligen att man får fler paket av något brunfärgat vatten utan karaktär och styrka och de som väljer kvantitet framför KVALITET får väl så välja. Valet är fritt. Själv väljer man kvalitet när det har långt längre hållbarhet!
Självklart måste man få unna sig ibland och det kostar att göra så men det har man igen många gånger om. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Förr...var annan tid och priser därefter då kunde folk köpa flera paket för under hundralappen, det gäller inte idag! Vill man dricka anständigt kaffe får man betala för det! Märkligare än så blir det aldrig. God glass som är bättre än djur produkter är klart nyttigt för hälsan och naturligtvis får det kosta extra i dessa bistra "nu ska affärer tjäna vad de inte fick i bidrag för 2 år sedan" tider!

    SvaraRadera
  2. Kvalitet kostar kosing, sickoria släpps som kvantitet somliga sörplar för åtgång inte andra brygger kaffe för att dricka! Så är det helt enkelt.

    SvaraRadera