torsdag 27 oktober 2022

Torsdag 27 oktober

Så dök beställningen upp, helgen räddad och någonting att se fram emot. året var 1969, 1970, 1971 och 1972 påbörjade se om 1963 men hann inte riktigt klart. Alltid intressant med det man inte minns när det är åtskilliga år sedan man såg den. Man får se ifall man orkar beställa hela boxen framöver eller nöjer sig med de befintliga när dom känns mest relevanta även om samtliga år 1960-1978 är viktiga personligen.
Som kontrast till det förflutna finner man bl a utländska musik magasin intressant.
Så det blev ytterligare ett nummer av Uncut Magazine samt Mojo Magazine som verkar vara något special nummer.
Funderar till och från på att sälja det vidare men vet aldrig till vem, bör ju vara någon intresserad annars blir det att öppna förpackningen själv.
Kan ju vara eller bli intressant när man inte fick tag på Vive Le Rock Magazine. Can a biz tro.
Bild: Doogee S59pro red: LG K8 

3 kommentarer:

  1. Som kontrast till nutid är det lugnt, skönt och kanske harmoniskt att blicka bakåt till tider man främst hört talas om men aldrig själv upplevt. Året var är sånt som gick av stapeln samtidigt med mycket annat som även det hade sin storhetstid just 1969-72!

    SvaraRadera
  2. Men så trevligt att enkelt kunna blicka tillbaka i tiden genom det bästa som någonsin framtagits och står sig mot allt annat (så länge spelare fungerar) vilket självklart är DVD spelaren! Vad vore någonting utan den? Platt och formlöst för med DVD video kom möjligheterna till egen hemmabio, oftast mycket extramaterial och ljudet helt makalöst! Man får hålla utkik efter dessa DVD alster boxen.

    SvaraRadera
  3. Arbetsdag #2 avverkad till ände och trots allt är man nöjd med insatsen från kaoset till reducerat kaos och mer tvättat material än tvärtom klar skillnad mot igår morse när man kom tillbaka från sjukskrivningen! Känns i hela kroppen och inget har man för det ersättningsmässigt tyvärr. Kan bli att se året var emellanåt man tar itu med de magazine man köpt

    SvaraRadera