måndag 24 oktober 2022

Kan Jävlas in i Det Sista!

Positiv överraskning att paketet från Jordklok kom idag (vid 14 tiden) gick och löste ut det i sedvanlig ordning men blev något förvånad när man emottog paketet, antingen hanterings eller fraktskadat emballage! Allra första beställningen man upplever det, även om det inte var alltför allvarligt skadat tänker man naturligtvis 
Vilken tur att man inte hade beställt något lätt bräckligt eller hyper ömtåligt då hade det varit höjden av olycka beroende på vad men antagligen hade företaget i såna fall klistrat etiketter med texten ömtåligt!
Allt utom emballaget klarade sig utan skador så inga klagomål men vet inte var plocklistan tog vägen, kanske någon åkare tog ut den som följesedel? Granskade emballage och skyddspapper men inget där! Sista plocklista man har är från mars. Can a biz tro.

Med dessa leverantörer lär man inte beställa något bräckligt eller för den delen ömtåligt om paket hanteras på det sättet. Innehållet är det inget fel på så man hoppas att det inte upprepas.

2 kommentarer:

  1. Positivt att ingen skada skett med innehållet plocklistan har nog tagits för följesedel och därmed saknas den. Klantskallen till åkare borde fått ett pannslag som tillrättavisning!

    SvaraRadera
  2. Mjo så är det och inga fel hos produkterna heller.

    SvaraRadera