lördag 15 oktober 2022

Helg Slutligen...

Lördag och på gång att lösa ut Skadeciner men först som sist utan kiv utan tvist ett knippe utan kvist banalt aldrig trist.
Föga förvånande de som vill får frivilligt betala för plus innehåll! Journalism skall vara gratis!
Sån tur att man är den man är och ingen flocktillhörighet! Annars hade man varit illa ute.
Dom vet den svenska avundsjukan och hur man fejkar när de oftast inte alltid är specialister på området.
5 minuter i rampljuset alldeles för lite! Ångest...Agnes är väl sån mest troligt.
Flera emot EN är de svagas strategi och hellre långt senare än någonsin i tid.
Hade aldrig gjort dåligt bara bra om det hade rört sig om korrekt men tyvärr är det alltid fel! Förklarar berättar inte varför!
Hyckleriet utan gränser. Var och en får ta reda på hur och varför, man vet vad man vet basta!.
Passerade strax efter 16:00 och såg detta, långt senare dök det upp men tyvärr blev det ointressant likt värdelöst vetande! Fiska prenumeranter på bättre sätt än genom händelser!
Har bara väntat på detta sedan cirkusen drog igång! Nästan en hel planet nickedockor på väg att bli robotar.
Valet var enkelt - endast avtrubbade, nyhetstörstande, socialsjuka bysopar ansluter sig till sociala medieplattformars avfallstipp! Vi övriga har klarat oss, klarar oss och kommer att klara oss utan dem för all framtid!
Alla har underliggande symtom och sjukdomar som kan avgöra plötslig död, lidande eller immunförsvar och vidare levnad även så läkare, sköterskor, specialister och all form av sjuka vårdens personal! Att håna rätt ger inga hinder att håna fel förkortar liv skulle man enkelt kunna uttrycka det. Can a biz tro.

Knippe uppmärksamhet är aldrig glömt, missat eller övergivet. Bäst när bäste får möjlighet ibland när tiden finns.

4 kommentarer:

  1. Tursamt nog är man nästintill ensam att besöka bloggen och det funkar skapligt som ventil när ingen annan bryr sig, när man vet vad man vill ha sagt och det måste fram när så mycket volymer var, är och förblir neurotiska skador!

    SvaraRadera
  2. Hämtade ut 6 förpackningar Skadeciner så nu har man fyllt på i egna "apoteket" har 5 brk Bisoprolol, 3 krt Eliquis, 1 krt Entresto och 1 krt Forxiga. Lär räcka länge men kommer i alla fall hämta när det är tillåtet så får man se när man behöver lösa ny frikortsperiod...tog ut bilen och körde tyvärr på en plåtskyffel som låg på vägen något slarvigt svin som tappat från släpvagn hoppas slippa punktering på något av däcken vänster sida fram/bak. De har hållit sedan 2010 och har man tur blev det inget.

    SvaraRadera
  3. Utmärkt att ha eget påfyllnings apotek som bara är att fylla på när dosetter börjar ta slut. Ja, mycket psykiska störningar och annat avfall i landet som andra länder år 2022, året som kom att bli konsekvensernas år med elektriciteten och inflationen samt allt för övrigt som utmanar alla människor längs gator och torg en verkligt ändlös sorg i farvattnet av pandemin och allt psykologiskt som det frestade på så många socialsjuka flockdjur (människor). Tar sin ände?

    SvaraRadera
  4. Mest troligt om 40-50 år när alla skyldiga endast är minnens namn och planetens befolkning styrda Robotar.

    SvaraRadera