fredag 21 oktober 2022

I Dessa Bistra Tidevarv...

Sjukskriven...igen! Så typiskt när kroppen och knoppen inte samarbetar. Hjärtat säger och sätter emot och då blir man sjuk. Var helrisig föregående vecka till slutet av veckan, trodde det var över men med insjuknade kollegor och bakteriefylld omgivning arbetsmässigt kanske det är föga förvånande om man gått oberörd när silver vattnet inte finns till hands.
Passade på att beställa när man varit utan ett bra tag bästa sötningsmedel för mängder av olika användningsområden!
Minnet sviktar ibland vilket det gjorde när beställningen av nedanstående choklad kom med. Ingen vidare god choklad smakar mest socker dessutom tunn kaka.
Beställt denna tidigare och den är okej men man har lite avsmak sedan juni när det blev för mycket av det söta och så.
Kände för lite godis som mellanting när det var ett tag sedan sist, sedan är det inte helt ohälsosamt även fastän man har det man har och det sker ytterst sällan att man beställer nuförtiden.
En papperstidning man prenumererade på för åtskilliga år sedan, var okej där och då men när man hycklar och hånar hitrest tiggeri för att sedan be prenumeranter om bidrag då fick man nog och avslutade prenumerationen! Tiggeri och snyltgästfasoner undanbedes bestämt utan minsta vink av påtvingad vänlighet!
Bättre upp med den nät tabloiden som är betydligt enklare, utan reklam och fritt för de flesta frisinnade att läsa vad avfalls medier är förbjudna att skriva om.
Hämtad från nätet någonstans, lämpligt passande i ockerflationens, bitterhetens och orkanliknande motvindars tidevarv.
Har antagligen många år på nacken, huruvida personen lever eller ej finns volymer kvar på nätet som kanske borde avlägsnats men prioriteringar och fokus har hamnat på kapitalismens banala linje. Can a biz tro.

Världen har landat i ett orosmoment utan motstycke eller ände ingen duger det till och likt de gamla bladet vände.

1 kommentar:

  1. När livsmedel tagit slut är det bästa att kunna beställa vad som aldrig finns i lokala butiker eller special affärer. Den första tidningen var blandad med artiklarna somliga intressanta andra mindre intressanta! Andra nättabloiden är klart underlättande! Klippet passar bra in i nuvarande tidevarv.

    SvaraRadera