lördag 8 oktober 2022

Gurt Kurt? Spurt...Ge U ärt -ärt

Undrar om något fastnar? Fiskarna i haven såg tonfisk i solrosolja men dyrt för 3-pack. Är drivmedel dyrt bör man avstå från affärer, butiker, lågprishandel som detaljhandel!
tengamspåkslyK.....dyr kan man tycka men alla icke bidragssnyltare ska även de överleva med allt vad det innebär...
Lika dyrt som vanliga livsmedelsbutiker på mycket, hängt på inflationstrenden annat var det när butiken fanns på annat håll! Många medlemmar måntro?
Hade varit önskvärt om de hade dem men dessa försvann och kallades wraps med Aioli, tider försämras frekvent tyvärr.
Tur att det finns några som har dem och säljer bara trist att butikerna är belägna fjärran från närhet.
Förvånande mycket rabatter trots att inget står i kylar eller diskar! Nojja, lite fick man ju tag på och hellre det än tomhänt som hos somliga men det är klart kärva tider råder för affärer, butiker och detaljhandel så som kund är man inget värd - det är kapitalet på kontot som hägrar för många. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Känns risigt, sårigt i kroppen och knoppen antagligen utmattningsförkylning på inkommande när man sovit hyfsat skapligt, ätit skapligt hyfsat men kombinationen sömn, förtäring och ofrivillig vistelse i gemensamma utrymmen med allt möjligt utgör sannolikt föreliggande risk för sjukskrivningar. Hå Hå Ja Ja bäst för att vara bra!

    SvaraRadera
  2. Föga förvånande när ni tvingas slita för flera än er själv! Jo, mycket finns i butiker men under rådande omständigheter ekonomiskt gäller det att prioritera vilket man oftast gör och då kan man inte slösa på tillfälliga nöjen och nyhetens behag utan gäller hållbarhet och livslängd med det mesta utom livsmedel då.

    SvaraRadera
  3. ÖB som de kallas utan O kör med tjuveri vad är det för satans trams om några procent rabatt på ordinarie priser!?!? Infernaliskt genomskinlig ockerflation!!! Låt gå för denna gång när det redan är handlat. De inser tids nog när loppet är kört och skeppen är brända att kunder återkommer aldrig oavsett vad de än sätter upp för "nytt koncept ny rekvisita" Bränd förblir bränd till tids ände!

    SvaraRadera