lördag 1 oktober 2022

Lördag 1 oktober helg

Då hade helvetesveckan nått sitt slut skiten man kickat ut och tött och pömsig har man varit till och från och drygaste var igår fredag men det rullade på hyfsat.
Körde till schtan och handlade månatliga ranson tobak blev 3 RULLAR Kapten Vit och 1 RULLE Melon äckstrastarrk när lakrits fanns hemma i kylskåpet och går mindre av mest troligt för att man konsumerar mindre av både Lakrits och Melon 🍈.
Fem kylskåpsmagneter varav 2 köptes i fredags 59:90 kronor/st. De 2 till vänster blev de nya. Värda pengarna? Nä, kul ändå att ha lite souvenirer på kylskåpet.
Handlade fiskfoder, räk sticks hos djur.se Mariedal gick bra men besök för allt i världen inte butiken! Drygare idiot kan letas stod och svamlade dynga med rena journalist frågar politiker imbecill jävel. Nåja, tog korgen med burken och 2 knärt påsar räk stix till kassan och betalade "är du medlem?" Standard Satans idiotfråga svarade "ja men skit i det jag betalar det här!" Butik vars personal blivit likt djupfryst olja eller kola och då är det skit med allt för övrigt! Snabba ryck 10.000 knyck i timmen ska det vara!
Tippar att portabla CD MP3 spelaren har inkörningstid för somliga CD-R skivor hoppar och blippar vilket man hoppas upphör så småningom.
3 normal 2 USB uttag funkar utmärkt och har på kort tid blivit resurs med reducerad användning av nätkontakter. Can a biz tro.
Skivmässa på söndag i morgon alltså. Har aldrig varit sedan 90 talet när 1 kille man kände hade egen "skivmässa" och lånade en skolas matsal (Hammar) minns att man köpte några LP skivor. Nej, även om det finns DVD filmer som kan vara av intresse finns varken lust eller ork att stå och bläddra ibland skivbackar, DVD backar eller vad det nu är. Dessutom kan det bli åtskilliga hundratals personer som vistas nästan samtidigt och med tanke på allt vad vi haft pandemi som bara bytt skepnad otaliga gånger över hela världen och allt vad det innebär. Det räcker med fysiska frånvaron i februari i år! Inte värt en sekund på någon mässa och riskera att bli frånvarande från förvärvsinkomsten!
Del av alltsammans, så har man så att man slipper handla i onödan, bra att ha reserv för åtgång är det definitivt!
4 säckar potatiskroketter lär räcka ett bra tag. Kvitton blev från tidigare i veckan  t.o.m. idag och det viktigaste är att de faller in på plats så kan det hända att man har extra koll på läget.

3 kommentarer:

  1. Bilden på Ancistrus på växtbladet relaterar till hur pissed off man blir på dryga satans stolpskott som inte handlar bara ställer idiot frågor till imbecill personal som även den är lika intelligent som svetsarn stolpskottet fd statsminister Röfven. För övrigt schiiter man i allt ej relevant vilket är det man inte orkar bry sig om och ej heller har tid till!

    SvaraRadera
  2. Bra att kunna fylla kylskåp och frys så att man slipper ränna till affären för komplettering när det är lätt att glömma viktiga livsmedel. Jo, nog är schithålet sig likt som det fientliga och motbjudande ormbo det är! Flytta från landsbygden till schtan gör man aldrig frivilligt bortsett från att man är rotlös, rastlös eller förvirrat barn. Tobak är väl enda "lasten" och den är nödvändig.

    SvaraRadera
  3. Fientligt är ytterst mjukt och milt uttryckt om den hålan. Hade det inte varit för butiker, affärer, snabbmat ställen, prylbutiker, Avion Shopping, Ikea och lite annat hade det varit en död arbets och studentstad! Likt samhället man bor i öde och inte mycket att hämta här.

    SvaraRadera