onsdag 26 oktober 2022

Kärvare Tider Väntar (Väl Medveten Om)

Titeln talar sitt tydliga språk. En DVD man köpte där några år sedan var den nedan. Riktigt intressant även om det var före skribentens tid vilket iofs även andra världskriget och övrig historia!
Beställde dessa 4 DVD videos när man aldrig kan vara säker på hur länge de finns kvar på "marknaden".
Den hade varit intressant men aldrig till det priset! Max som den under, rimligt ska det vara annars får det faktiskt vara! Verkar mystiskt 10 DVD endast år 1960? Händelserikt år om så vore fallet. Vid närmare granskning rör det sig om 10 diskar 1960 TILL 1969! I en box.
Vilket betyder att den nedan inkluderar boxen, blir 24,90 per DVD video nåja den kan någon annan köpa.
Klart man blev tvungen att komplettera med lite livsmedel men även en del annat, får bara hoppas att kontot håller...
Klart bilen behöver bränsle, annars blir det som förra vintern stillestånd, då av helt annan orsak dock!
Ibland känns det enklare att beställa tobak än tvingas åka in till schtan i enkom för lite och nästan ingenting, sedan sparar man på klimatet men främst sparar man bränsle, slitage och kallstart när mv inte fungerar pga den orsaken man vet.
Kyss räva sicken yrsel man åkt på. Can a biz tro. 🦊

Läste detta nu ikväll, huruvida man ådragit sig något råder ingen tvekan om! Värk i kroppen, muskler, leder, frossa pga infektioner när kroppen blir kall och det är kyligt i busskurarna!, yrsel utanpå yrseln.
Sedan dyker det här upp. Får någon känsla av att FHM vill ha rullande uppmärksamhet...nåja, underhåll likt det blev år 2020.
Blev bra ordning i bagageutrymmet i bilen, gött å finn de flesta dunkars och flaskors innehåll när man har ett gammalt fordon som den! Antalet kan på sikt reduceras framöver men man har för vana att ha extra behållare vid behov.
Såg detta och det är fruktansvärt när byråkrati tagit över regelverket för medicinska behov! Man hoppas det löser sig för henne och övriga med sjukdomen som andra autoimmuna sjukdomar som diagnoser.

4 kommentarer:

  1. Naturligtvis känns det lite krystat eller ansträngt att beställa DVD filmer när man har tillräcklig mängd med dessa i hyllan. Det är dock av intresse skäl, kanske vetskapstörst? Det är lite svårt att svara på men allt som tillför intellektet något är alltid bättre än att gå livet genom och inte veta det elementära för vissa årtal, såsom det man själv föddes i. Trist när man får veta bättre alternativ försent men så är det med mycket i livet.

    SvaraRadera
  2. Finns tanke åt att kanske sälja några boxar som bara står och samlar damm i hyllan. Då hade man fått mer utrymme samtidigt som man kunde tjäna någon slant på det.

    SvaraRadera
  3. När streamtjänster tyvärr tagit över "marknaden" kan det bli de som botaniserar i DVD boxar oavsett vad och vilka kategorier. Enda möjligheten att få något sålt, och boxar skänks endast bort till returbutiker av kapitalister! Åtminstone i dessa arma tider av inflation som ockerflation!

    SvaraRadera
  4. Snart är "listan" A-Ö avbockad med varianter en för varje människa på planeten blir lång lista men med tanke på folkmängd över hela så blir det väl någon kvadriljon gissar man. Absurt när människor tvingas ruinera sig för att överleva! Pga ett korrupt byråkratiskt härskarsystem där ingen pliktskyldig ska undgå motgångar och lida förtvivlans alla kval.

    SvaraRadera