fredag 21 oktober 2022

Det Rör På Sig...

Efter att man satte ut talgbollar i fjädern. Tomt vilket kan betyda att de små fått lite grann så tillvida inte stor asen varit i gasen och snuvat de små den kanske viktigaste basen vilket vore fasen.
Så det fick bli påfyllning så får man se vad man inte kunnat se under veckan på grund av förvärvet som tyvärr sjunkit genom avgrunden för åtskilliga år sedan.
Träl i slaveriet är enda känslan när man inte är där med volymer missnöje, ibland imbecilla med brokig bakgrund och som satt mycket ofog i system likt snyltgästfasoner och ansvariga som fråntagit sina ansvarsområden! Hade varit skönt att kunna välja om än en smula vilka man skulle arbeta med istället för påtvingas alien, latmaskar, arbetsskygga, sk vuxna men med småbarnsmentalitet och otaliga onämnbara kategorier.
Det förblir en av mängder önskemål när verkligheten tyvärr var, är och tycks förbli densamma som tusenfalt sämre än katastrofers katastrof.
Särklass absolut sämsta avfall till mobiltelefon man haft hittills! Bortsett från hyfsat batteri kapacitet är det faktumet att för övrigt hade den fått plats hos åvc eller deponi gällande teknik och miljö! Can a biz tro.
Missade väl något när man sist var till ocker överskottsbolaget, 79 kronor 50 pack. Funkar dom kan det ju bli skapligt samt då må det vara hänt med priset 1,58 kronor per ljus när man tidigare köpte 50 pack för under 50 kronor men det är den verklighet vi lever i (som förklarades i kommentarsfältet tidigare inlägg)
Valuta för pengarna likt somliga kapitalister uttryckte "vad fan får man för pengarna" måste ha stannat i det förflutna 50 talet eller 60 alternativt 70 talet när vi idag betalar femsiffriga belopp och kronan som devalverades första gången 1988 och har blivit flytande sedan dess. Vi får luft att andas, inom begränsad mängd vatten att hålla oss vid liv sedan är det upp till oss själva att fynda som spendera i livsmedel, mediciner, kosttillskott, hygien artiklar, vårdprodukter för kroppen eller motsatser skräpmat, snabba kolhydrater och annat som på sikt tar kål på oss men gynnar kapitalets okrönta klippare. Inlägget kunde bli hur långt som helst men nu avslutas det.
Var kanske delvis sant förr i tiden men tyvärr inte längre! Med regeringar som endast ser till att sko sig på befolkningens bekostnad, oavsett regeringsform och partitillhörighet.

2 kommentarer:

  1. Hyfsad sammanfattning i detta inlägg även om mycket hade kunnat tilläggas finns varken ambitionen eller orken när man inte är frisk vilket somliga tyvärr förnekar antagligen tills man ligger och är kall som stel. Då har de lyckats men så länge knoppen fungerar kommer så aldrig att bli fallet!

    SvaraRadera
  2. Eventuella kommentarer är nog överflödiga i detta sammanhang.

    SvaraRadera