söndag 2 oktober 2022

Söndag 2 oktober helg

Söndag och sömndag i Lugnets tecken när man laddat och laddar inför kommande vecka med allt vad det innebär.
Ica för övrigt har sannolikt tjänat miljarder kronor men det är välkänt historiskt att mycket vill ha mer och mer vill ha allt.
Ja, först ut var antagligen S59 med blyga 64GB dock med 10050 Mah batteri 🔋 kollade upp priser hos olika återförsäljare för närvarande. Lagom prisklass för den nyfikna kanske. S59PRO man beställde i somras tingade 2795 kronor och med tillverkningsår 2020 i minnet är det inte så märkligt att den är likt århundradets katastrof liksom året var för många och även företag drabbades, fick sadla om och producera helt annat än de trott och tänkt sig. Turbulent och utmanande år och många avled i pandemin antingen av viruset eller med viruset.
Nu ser det ut som att kunder ska betala när butiken bytt gamla defekta eller trasiga kylar och frysdiskar genom ytterligare höjning av livsmedel och andra produkter vilket blir konsekvenserna av att tillhöra kundkrets vilket gör låg procent i kompensationens tecken. Med flackande priser på drivmedel och oroliga nyheter gällande elenergileveranser kan det bli successivt bakslag för butiker i småsamhällen och glesbygd som kanske inte märks av detta katastrofens år däremot kommande år och åtskilliga år framöver. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Någon fler Doogee lär nog knappast bli, är tillräckligt missnöjd med befintliga tegelstenen otymplig och saknar verkligen 3 essentiella (viktiga) funktioner som skulle ha inkluderat android sopan: redigeringsprogram till fotoprogrammet, genomskinliga filmappar så att man ser vad de innehåller, musikspelare med spellistor att kunna skapa. Då hade mycket utgjort att man orkar med ratet, nu är det något man sällan vill använda och förvaras i skåpet på jobbet samt lämnas hemma när man åker iväg på helgen och man tar med smidiga och superba Moto e6 play istället när man kan ha den i lämplig jackficka och väger inte bly på 340 gram! Blir att ta det lugnt med återstående kapital så att man kan disponera även mot mitten av månaden. En del utgifter är löst men några återstår tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Prioriteringar personliga och somliga gör medvetet galna såna! Satsar medel på sopor framför den egna hälsan men var och en ansvarar för sitt liv.

    SvaraRadera