söndag 9 oktober 2022

Hushåll och Hygien artiklar söndag 9 oktober 2022

Som sagt och var åkte man till schtan och handlade lite för större summa å kardemumma.
När man inte fann vad man var ute efter fick det bli överdragslakan istället.
3 handdukar när många befintliga är rätt nötta och nästan uttjänta. Fanns inga andra färger så det fick bli marinblå.
Flaskborste ny till höger lite kortare men funkar till ändamålen när den till vänster blivit för andra ändamål så att säga.
Golvfläkten som fungerar utmärkt än idag och emballage som finns kvar än idag när det är cirka 20 år sedan man köpte den på dåvarande överskottsbolaget Västerslätt. Den har hållit länge och blir kvar så länge den fungerar. Can a biz tro.
Ljus i vintermörkret är absolut nödvändigt! Köpte några förpackningar som är tryggt att finna när lampor slocknar och utan vill man inte bli så med tidigare inköpta har man lite av ett lager och fryspåsar är likaså nödvändigt däremot soppåsar har man ett bra lager av, hushållsartiklar som det heter.
HÄLLPÖTÄS! Så blodigt dyr drivmedel är och allt är ocker! Miss av pumpen sedan blev det rätt och sedan får man leva
snålare ett par veckor (2) och kanske bara starta bilen på helgerna så länge vädret tillåter och det inte fryser på alltför tidigt hoppas på vintern som regnade bort kan man ju alltid så får man mer glädje av att kunna bruka bilen samt slippa skifta till dubbisar alltså dubbdäck.

5 kommentarer:

  1. Krokar, strålsamlare mfl ids man inte av klara skäl fota av och ladda upp när Blogger kalvar inte utvecklat webbplats i korrekt ordning! Läsk är alltid gynnsamt 5-6 kronor billigare än livsmedelsbutiker det enda man inte heller fann var refill för diskborste svampmodell det hade de inte, däremot var advent på gång REDAN! dock föga förvånande när Dollarstore höll på med Halloween i september! Nåja, litrar drivmedel försvann och tyvärr har man inte längre ork att ränna omkring till olika butiker längre men snacksbord till anhörig blev uppskattat lixom annat så till skillnad från tidigare tillfällen åkte man inte hem tomhänt.

    SvaraRadera
  2. Gött å finn gräjän jojo hä ä te å åk å fynda. Skönt när drivmedel är så ocker dyrt att få tag på det man behöver personligen. Överdragslakan tillhör väl hygienartiklar när man ligger på det i sängen? Ja, till skillnad ifrån förr när man kunde handla och vandla för nöjes skull de tiderna är nog för evigt förbi. Livsmedel och skadeciner samt hushåll och hygienartiklar är det som gäller numera.

    SvaraRadera
  3. Kompletterade med LED lampor fryspåsar däremot inte läsk och annat när det är livsmedel. Ein fotzen kaougen å ball rum blizt.

    SvaraRadera
  4. Bildtillägg är aldrig fel det är mer visande även om det spelar mindre roll generellt. Jo, ljuskällor är alltid av högsta nödvändighet så att man slipper famla i mörker och känna sig blind liksom 5 liters fryspåsar kommer alltid till någon användning att frysa in eller som något annat. Bra fyndat och väl investerade slantar.

    SvaraRadera
  5. Vad man behöver behöver man! Detta olycksaliga katastrofår spelar det ingen som helst roll vilken butik det gäller alla ockrar i inflationens trend och tidevarv det är del av konsekvenserna efter "utsållningen" mars 2020-januari 2022! Omställning uppställning omvandling till likriktade robotar plagierat handlingar i tidigare producerade filmer och där har ondskans elit verkligen gjort verklighet av uttrycket - Alla Ska Med!

    SvaraRadera