fredag 7 oktober 2022

Äntligen Helg! 7 oktober 2022

Äntligen helg och åtminstone fredag kväll och över är en tung, slitsam, fysisk överbelastningsvecka. Underbart att slippa imbecilla medarbetare helgtid, utom 1 som är okej.
Har man långa ledningar, av Annan orsak likt åldersrelaterade förändringar kan nedanstående tidning vara ett alternativ den köptes med avsikt att skänkas till anhörig för bibehållning som klarhet. Så blir det.
Personligen föredrar man nedanstående tidsskrift sedan åtskilliga år tillbaka när neurovetenskap kan vara intressant och bistå med förståelse och kunskap bortom arbetet man har! När jobbet inte tillför något annat än fysisk utmattning, monotona arbetsuppgifter och upprepningar känns det nästan naturligt att emellanåt köpa den tidsskriften.
Veckodagar ser likformiga ut, veckor går, månader försvinner och åren passerar. Mycket finns att önska men nano förverkligas och då hopplöshet infinner sig känns det skönt att koppla av och bort med något stimulerande. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Kan nog bli något bra av det hela, med kryss, knep och knåp till anhörig även om det inte är skicka in och vinna, en stunds underhållning kanske? Ja, psykologi är ett brett ämne och förkovra sig lixom uppdatera kan aldrig bli fel. Aldrig avslöja övre intelligens när många chefstyper misslyckas 👍

    SvaraRadera