lördag 29 oktober 2022

Lördag 29 oktober 2022

Varför skriver man så som titel? Enkelt, det är ju det datumet och betydligt enklare än att minnas annat för just datumet!
Åkte en tur med bilen till bra pris butik jag i nuläget kallar MM 2, när det visade sig att de hade vad just MM hade! Lunch lådor är alltid bra när det ibland varit kris men främsta orsaken för att återgå till namnet är nog 
Antibakteriell flytande handtvål till liknande pris per flaska så det blev 5st rakt av! Sedan fann man
Hade egentligen ingen tanke på fler AAA batterier men kom att tänka på att förpackningen hemma var slut när man köpte ett paket av dem, 2 av AA batteri pack så får man se vilken kondition dessa kan vara.
Fönsterputs och glasduk är aldrig fel när man behöver främst till bilens rutor.
Priset avgjorde köpet när man annars sällan eller aldrig använder sig av plåster annat än i yttersta nödfall, gött å finn.
Jodå, den smakar väl.
Aldrig fel med lite kolsyrat källvatten. Can a biz tro.
Trött å pömzig så kanske man slaggar någon stund. Blev inget av men vilat ögonen och sett året var 1969. Jättebra.

4 kommentarer:

  1. Ja du mycket finns nog hos Dollarstore så det räcker till och blir över det enda man behöver är stort kapitalkonto och där mängder med klöver. Utmärkt att det finns möjlighet för de flesta att i låga priser få festa handla och fynda till skillnad från övriga butikers ständiga jakt på penningen genom inflationen som svept in likt ondskans sändebud genom nationen. Blir att vid bättre tillfälle åka dit och fynda när miljoner skrapas i triss istället för miss.

    SvaraRadera
  2. Oj! Vilka bra priser på det mesta enligt kvittot, det verkar verkligen som ett MM 2 med allt men betydligt mycket mer i utrymme och det bästa Mycket Mer för pengarna! Blir att handla där fortsättningsvis så länge de håller rätt kurs till skillnad från ÖoB fullpris butik!

    SvaraRadera
  3. Det var nästan fullt på parkeringen där och mycket folk, kunder i butiken så att man fick trängsel känsla och då dog frihetskänslan och det blev vad det blev men fler turer lär det bli framöver när det finns sånt man är ute efter att få tag på, till bättre priser än fullpris butiker erbjuder! Bästa av allt blev handtvål och lunchlådor samt drycker. Större lokal och mera yta än MM vilket känns bra.

    SvaraRadera
  4. Klockan ställd på en timme tillbaka så nu är allt som det ska! Citerat Isterband Longplay album från igår - ja, 1982! Dacks att köpa nalta livsmedel.

    SvaraRadera