tisdag 30 april 2024

Tisdag 30 April Aldrig Mer!

Förbannat hopplöst! Aldrig mer Instabox! Pinkod helt okej men åt helvete med QR kod!!! när man har mobil utan den skiten och att det är alldeles för många steg för att få in sådan skit i kameran då är man hellre utan! Hade turen av en hjälpande människa som hjälpte till så att man fick ut paketet. Instabee = mindre bemedlade!
Sådan här skit vill man aldrig någonsin se mera, under ens levnadstid! Då är och förblir FYSISK BUTIK bästa sätt att använda. QR= kvalitet Rat (skit) 🖕
När man har beställt har man automatiskt verifierat ålder och skall aldrig vara tvungen att trippel verifiera något!!! Funktion skall vara följande pinkod därefter bekräftelse med BankID sedan klart! Det är det enda som skall vara nödvändigt.
Jodå, försändelsen innehöll vad man beställde så den är till belåtenhet, försämras leverans alternativ blir det att handla i fysiska butiker hädanefter.
Moto G31 har QR scanner automatiskt vilket man upptäckte vid tidigare tillfälle när man av ren tillfällighet upptäckte att kameran tog upp en streckkod automatiskt.
Naturligtvis behöver man livsmedel så det blev en naturlig sväng in i butiken och handla det allra nödvändigaste. Can a biz tro.
Köpte 2 nya fruktdrycker varav den nedre (bilden ovan) inte smakade något vidare vad gör det för skillnad att de innehåller vitaminer citronjuice och citronsyra!?
När allt förstörs pga aspartam som dominerar hela drycken av äcklig sliskighet och dessutom är aspartam ett giftigt ämne. Blir att skänka bort strawberry när man vet att skiten innehåller aspartam.

Hur absurt sjukt har det blivit!?!? Man skall aldrig någonsin tvingas dubbel identifieras genom ett imbecillt kod system när man redan gjort det genom beställning!!!😡🤬 Fuck off överförmynderi för alltid.

måndag 29 april 2024

Måndag 29 April (Så Fel Det Bara Kan Bli!)

Inte hela dagen men beställningen reparationssats till förgasaren till bilen blev galet fel! Blev Zenith Stromberg när det ska vara SU HIF6 (HIF44). Nåja kommer tid kommer något. Fanns förgasare att köpa för en billig peng man får se hur man gör
Det blev både middag idag och lunch i morgon på jobbet, men när det kan bli fråga om att lösa ut en beställning får man se sedan vad det blir. Can a biz tro.

söndag 28 april 2024

Sömndag 28 April Lugnt och Skönt)

Den som nu skulle inbilla sig att man står och svettas med veckans lunchlådor kan känna sig lurad för nu har man fått nog av ensidig kost och kan samt vill åtminstone under någon vecka ha förändring. Så ikväll kan det bli annat än det traditionella.
Middag ikväll blir falafelpizza med vitlökssås 😋 både mättande och varierat 
I morgon blir det tonfisk paprika och mer pizza till lunch (som middag). Fika blir traditionellt och man ser det helt och enbart som tillägg på förmiddagen.
En av flera kristallstenar att köpa någonstans framöver beroende på vad man finner tillgängligt. Tyvärr finns ingenstans där de koncentrerar på sådant i råtthålet (Umeå).
Sedan har man planer på att köpa en surfplatta som kan ersätta befintliga mini laptop även om den är okej men känns ändå obekväm när man sedan åtskilliga år tillbaka tröttnat på att sitta bakom en sådan, då känns surfplatta mer rätt och dessutom kan bli lämplig ersättare för Androider Moto e6 och Doogee S59.
Hade en Denver för några år sedan men den kändes liten, tajt och hade endast WiFi möjlighet. Nackdelarna blev fler än fördelarna när arbetsminnet var tunnt och för appar man laddade ner blev det för mycket för Tablet som den kallades.
Kände rätt omgående att den var liten, utvecklingen hade passerat samtidigt kostade den under 1000 kronor och var något man inte hade erövrat ännu. Det var 2017 man köpte den tillsammans med flera andra "komponenter" så det var ingen "wow" upplevelse utan snarare en erfarenhet rikare. Till en början gick det bra och den hanterade uppdateringar utan några större förändringar men med tiden 
Laddade man ner appar och när den var begränsad i arbetsminnet tog det längre och längre tid innan den hade lyckats med uppdateringarna av apparna. Värsta gången var när man startade nerladdning av uppdateringar vid 7:00 på morgonen och den installerade sista uppdateringen 17:30 eller senare samma dag fick man nog. Hade aldrig någon tanke på att sälja den men tyvärr hade man lagt den på en stol och råkade sätta sig på den. Då sprack displayglaset så den blev ett objekt för återvinningscentralen helt enkelt. Can a biz tro.

lördag 27 april 2024

Lördag 27 April (Lugn Helg)

Vaknade lagom tid, intog en stilla fika tillsammans med mediciner och vitamin. Laddade Moto G31:an vilken man upplevde ovanligt seg innan den startade när plötsligt det dök upp en bild (nedan) 
2 månader sen uppdatering 🙄😁 okej bra med säkerhet visserligen även om man "surfar" nästan Nano med den men tyvärr finns mängder av risk appar hos gurgel play så det kan ju finnas en chans att slippa få någon automatiskt installerad av appen/ arna själva. Nätet är som bekant full av digitala "Corona" så man hoppas undslippa dessa på den. Android version 12 fungerar riktigt schysst och är det bästa man har hittills kan bli något inom någon snar framtid så får man se hur det blir med de övriga 2 vars versioner passerat (e6 version 9 Doogee version 10) hade helst velat få tag på 13 eller 14.
Försökte starta bilen men den ville inte så det var bara att ge upp. Nåja, gjorde 1 andra försök att beställa - och NU fungerade ledningarna!
När man är ensam vet man att beställa för EN person, vilket det alltid blir då man sedan barnsben VET att bekant, vän, kompis, kamrat endast är ett samlingsnamn för flocktillhörighet, makthavares ihopsamlande av vilsna fårskallar liksom befälhavares "vänliga" uttryck till slavar och underhuggare!

Det är bra! Då kan man vara belåten och lugnt avvakta ankomst till utlämningsstället någon dag till veckan så har man lite mer alternativ i kylen. Synd bara att man bor i en håla där massförsäljning gäller, aldrig vad man behöver! Men så är det i småhålor som det man tyvärr varit bosatt i 46 år. Can a biz tro. Fortsättning följer när lusten faller på.

När man var yngre gick man en klass i lågstadiet där man trivdes någorlunda likasinnade utan någon direkt problematik det mesta kändes okej. Tyvärr tvingades man flytta till en håla, förvirringen var totalt optimal och värre blev det vid skolstart när man plötsligt flyttades till en helt annan klass - samma dag man började! Där och då försvann allt hopp, totalt allt bara dog, man blev ett levande skal och i princip hela ens framtid var saboterad, tillintetgjord, eliminerad från alla former av framgång! Sk "klasskamrater" var såhär i efterhand uträknande och fientliga analys robotar som favoriserade som hyllade somliga elever i klassen något man aldrig fann i årskurs 1 och 2 i orten man var bosatt i från barnsben! Föga märkligt att allt gick åt pipsvängen och man har fått hanka sig fram utan någon som helst "livets sötma" och det bästa man kunnat gjort och har gjort var att tidigt avvika helt från allt och ta egna steg i periferin ibland den grå massan och däribland ondskans apostlar.

fredag 26 april 2024

Fredag 26 April (regn snö)

Ytterligare en dag på jobbet till ända. Efter jobbet på bussen hem funderade man på rullar tobak när något slog slint med beställning från webbplatsen. När det skall vara klart och köpet står och "tuggar" för att visa sig misslyckas gav man upp och tog bort hela skiten!😡 Man har inte något tålamod för trams!!!
Det blev 5 dosor av helt annan sort som faktiskt visade sig vara riktigt schysst! Dessutom ägs det inte av Phillip Morris! Som de flesta andra sorter.
Kom på att kylskåpet var nästan tomt så det blev att handla livsmedel varvid man upptäckte att sorten tobak man hittills köpt och ibland beställt inte fanns så då blev det en chanstagning med en annan sort. Som med livsmedel kan man tvingas byta för att prova något annat, mer tillgängligt. Normala prillor och inte likt trianglar för att passa att läggas på sida!
För idioter: tidigare bra nu fel format för att efterlikna något skit fula etiketter och dosor dock användbara till något i annat fall åv material (?) Bra ersättare nedan 
Baksidan på dosan bilden längst upp. Det bästa är att det inte ägs (än så länge) av PM som sabbat allt genom dosa, etiketter som endast liknar massproduktion 👎
Kollade upp priset hos ockerbyrån men de håller fast vid rävspel och tar saltat styckepris när det borde vara i lag förbjudet! 80 kronor överpris!!! 😱 Då blir det annan butik och lååångt lägre pris för rävspel gynnas endast av naiva turister!
Beställde CBD påsar 2022. Fungerar trots att BFD passerat sedan januari 2023. Tragiskt när de lägger på frakt när beställningen landar på under 1000 tals kronor! DÅ FÅR DE BEHÅLLA SINA PRODUKTER!!! Handlar endast vid behov!
Såg tidigare modellen S84 till långt bättre pris! Ifall det blir något alls blir det prisvärt och aldrig hutlöst ockerdyrt! Har total bojkottat som avfärdar allt som har med 5G att göra när man utsätts mer än tillräckligt av 3G som 4G. De som hellre sätter hälsa och liv på spel för överdriven driftsäkerhet, hastighet och överflöd av appar får väl göra så. Undertecknad totalvägrar att betala priset för sånt. Can a biz tro.

Man märker på både omgivningen (människor, djur, natur) sjukdoms framkallande, invaliditet och död ibland insekter, fåglar, djur och växter, skulle man vara frivillig att offra hälsa se djur växter och insekter liksom medmänniskor drabbas av mystiska sjukdomar och tillstånd som allt för utveckling och kommers? Nej, naturligtvis aldrig!

torsdag 25 april 2024

Torsdag 25 April

Köpte 2 stycken svindyra kaffedrycker hos Ockerbyrån! I morse. Dåliga odds när avfallet på dårarnas paradis var, är och förblir element vatten!!! 🤮
De rävarna verkar inte få speciellt mycket sålt. Dessa burkar innehåller 25cl blask och har Norsk pant på 2 kronor. Så gör man bara inte!!! Ingen pant alls i Sverige med andra ord. Rävspel, ockerpriser och lurendrejeri är hela deras affärside.
Proteinbar som inte gav något alls. Tack och lov smakade de inte gam i alla fall.
Klart ockerpris. I vanliga fall köps främst MP, musik Magazine så det är mer sällan man köper något i övrigt.
Varför i helvete skulle man köpa gåvo glass när Ockerbyrån kan tillskänka de kartonger som inte blir sålda under deras patetiska kampanjer!? De ockrar tillräckligt ändå! Och har så gjort sedan begynnelsen (50-60 talet).
Ikväll blev det en falafelpizza med vitlökssås till middag när ersättning utbetalas i slutet av veckan! Dessutom blev det en pizza till att ta med sig som lunch på jobbet i morgon.
Likt tidigare scannas kvitton enbart för att ha sedermera i Androiden även om de också finns i datorn men enklast blir det att hålla reda på i Androiden. Can a biz tro.

Mycket jobb för lite skit och ingenting som inlägg men det är som det är men aldrig som det ska eller skulle.

tisdag 23 april 2024

Alltid Lika Snabba Frakter (Hurra!)

Beställningen gjordes i lördags eftermiddag (eller något). Idag på eftermiddagen fanns meddelande att paketet fanns att hämta, alltid trevliga överraskningar när det går snabbt.
Mindre än 2 dagar och då är det blixt snabbt. Efterlängtade produkter för en kräsen men medveten person.
Man kände doften av hampa eller Patchouli genom påsen, härlig doft av frisk fräschhet. Blir intressant att prova nya "grepp" med hemp oil duschtvål och stärkande hampa shampoo, en annorlunda schampoo tvål med Hampa och Patchouli! Akamuti trädgårdsmästarens balsam klart rättvist namn när det är ren balsam för armarna, händerna, fingrarna, naglarna och handflatorna universal hudkräm av kvalitet! 3 chokladkakor utsökt choklad. Can a biz tro.

söndag 21 april 2024

Söndag 21 April

Sömndag snarare än söndag åtminstone för åtskilliga ledighets idkare. Matlådor gjorda, fikabröd, kaffe och dryck för kommande vecka (åtminstone tom torsdag). Det räckte som täckte precis för kommande vecka!
Det blev att handla det allra nödvändigaste för att klara idag och kommande vecka. Kvittot är inläst för att man enklare kan spara det i Android och ha total kontroll på läget månad för månad. Det är nästan bara det man har och använder skrivaren till. När scanna blir skitkasst på och med Androiden blir man mest nöjd när det är gjort med skrivare och redigerat på datorn. Så har man alltid gjort tidigare och rutinerna sitter i än idag.
Efter att bilen lämnats för däckbyte promenerade man sedvanligt hem och det märks att det är nätt och jämnt solen som lyckas värma det lilla den värmer när man kan se där den inte kommer åt ligger snö och is kvar och isande vindar är det generöst med. Sämre väder är att vänta.
Lite märkligt att det vilt växlande klimatet lyckats få en del grästuvor att grönska eller vad det nu är som gör det. Se röda cirkeln på bilden, i övrigt är det bruna buskar, bruna kala kvistar som en försenad vår kan åstadkomma. Can a biz tro.

Kort inlägg men som tidigare nämnts behöver inte nödvändigtvis allt vara kilometer långa spalter och samlingar likt somliga företags idiotförklaringar av läsare och användare. It imbecilla inbillar sig att de är så mycket mer överlägsna än de fysiskt arbetande. I själva verket skriver de oftast förenklade förenklingar för att själva förstå innebörden 🤣 Även ett onödigt kontrollbehov.

lördag 20 april 2024

Lördag 20 April

Man har verkligen gått in för lugnet och rehabilitering. Vad har man då åstadkommit idag? Väldigt mycket egentligen. Städat större delen av bostaden, egentligen det allra nödvändigaste som köket, hallen, delvis vardagsrummet och delvis sovrummet. Tillräckligt för att kunna vistas i bostaden utan att behöva trampa på en hel del stenar utifrån "halkgrus" som följer med in när fastighetsägaren låter det ligga kvar. Det är skönt att kunna gå barfota och med strumpor utan att trampa på stenar inomhus när det gör så in i hvt ont!. Beslöt att lösa ut mediciner sedan man sett i (br)appen tillgängliga just nu.
Även fastän man har av bägge sorterna är det bra ha det egna "hemapoteket" och då löser man ut vad som är möjligt.
Gjorde beställning på en hudkräm man funnit bra, har visserligen en burk men tyvärr verkar dess innehåll ha blivit knasigt pga ofrivillig upphettning sedan kyla vilket kan ha försämrat innehållets konsistens så det blev att beställa en ny burk och det är det verkligen värt!
Något personligen helt nytt, bra att ha tillgång till olika sorters shampoo som kanske hjälper den kala hjässan/pannan.
Man vill gärna prova nya produkter när de finns befintliga så att man blir uppdaterad om funktion eller allergisk reaktion.
Vet sedan tidigare beställningar att tvättnötstvål är i särklass bäst tänkte prova den på bilden ovan framöver. Hampafröolja är uppskattat personligen när man har god erfarenhet av en numera svåråtkomlig men ack rena paradiset produkt CBD. Tyvärr finns det mycket som sätter stopp för såväl CBD som andra näringsämnen som finns i hampaväxten!
Sedan blev det mycket god vit blockchoklad man beställt tidigare liksom 2 stycken chokladkakor man även där beställt tidigare och det pga 2 andra sorters chokladkakor var slut tyvärr.
Fantastiskt god och givande! Det enda man finner trist är att sådana här produkter inte finns tillgängliga lokalt utan i princip bara vid beställning liksom Hampa produkter, hade mer än gärna konsumerat mängder bara de innehåller Hampa! Oavsett laglighet som ändå är ett enda ondskefullt falsarium!!!
Hos Lokalt Nära köpte man 2 burkar utsökt dryck som man köpt tidigare där samt något godis som såg ut som flarn (ingen bild?) det vet man aldrig.
Kunder är tydligen inte viktiga så att specificera på kvittot blir rent dravel hos verksamheter som saknar affärsmässiga hanteringar det borde inte få heta mathantverk övrigt utan vad kunden handlar! Man antar att det står korrekt på verksamhetens förteckning och något annat på kundens kvitto. Så verkar det vara i de flesta butiker utom i livsmedelsbutiker där det är specificerat efter livsmedel och dess namn.
Krusbärsflarn och lakrits skiffer smakligt gott och tämligen annorlunda! 
innehållsförteckning som utgångsdatum ja, prislappen och det var överkomligt i jämförelse med mycket annat man tittat på tidigare. Efter handlingen promenerade man hem och åt en utsökt lunch bestående av panerad fisk och potatissallad. Can a biz tro.
Bra med lite omväxling en lördag som denna! Barn och ungdomstiden var lördagarna stående spagetti, köttfärssås, falukorv och pappa skulle ha fläsk! Den maträtten avsaknas absolut inte!!! Det var en mardröm varje lördag och middagen 🤮
Så är det och man är en i mängden som måste ha detta med tanke på livet man har levt med nästan frekvent övervikt, högt bt och fullständigt osunt leverne med mycket skräpmat fet, livsfarlig och viktökande kalorier, dressingar, såser och litervis med läskedrycker. Man har överlevt en kanske flera mildare hjärtinfarkter och ännu lever man.

Det skönaste, mest harmoniska välbefinnande man kan uppleva är att befinna sig hemma i hemmets lugna vrå och vara totalt icke ansluten till några som helst sociala medieplattformar! Man hinner långt mycket mer, är helt bortkopplad från all stress, jäkt och hysteri sådant avfall skapar. Bland det allra bästa är att man inte är kontrollerad och överförmyndigad, stigmatiserad eller ingår i något som helst sammanhang huruvida sjuklingar snackar bajs om en på dessa plattformar är man helt oberörd. Sociala medieplattformar är skapade för att användare ska missbruka sina datorer, Androids, iPhones, Ipads etc och på så sätt underhålla "kommersen" när de tvingas köpa nya enheter vartefter de befintliga rasat eller håller på att minska i effekt som kapacitet är de dessutom gamers blir lägena förvärrade och när den privata ekonomin är knäckt blir följden att de tvingas ansöka om hjälp att sanera ekonomin...och cyklon twisten snurrar på med ljusets hastighet.