torsdag 4 april 2024

När Riktigt Kaffe Så Önskas!

För snart två år sedan köpte man den, en Nespresso Vertuo Next De Longhi hos dåvarande MediaMarkt Midsommarafton 2022. Hade tidigare haft en Bosch Tassimo som fungerade mellan december 2013 till några år senare när den ville avkalkas efter några veckor varvid man lämnade den till ÅVC.
Så såg emballaget ut till Nespresso Vertuo Next De Longhi, exklusiv och utsökt kaffe fick man ur den.
Vad man inte visste då har man fått veta sedermera. Med paketet medföljde en karta provsmaker och man kunde avnjuta varje kopp. Den första misslyckades men man hade 11 kvar och de lyckades!
Det skulle visa sig vara svårare än man kunnat föreställa sig att få tag på kapslar till den! Man sökte dels genom förfrågan hos MediaMarkt sedan vidare men utan resultat. Gjorde någon beställning direkt och det är t.o.m. denna dag enda möjligheten.
Gjorde en beställning idag vilket är åtskilliga månader sedan man gjorde. Det blev 1  ny sort medan resten är de man provat tidigare och mer eller mindre fastnat för.

Dessvärre ser det ut att utebli när man inte fått något meddelande till mejlet. Återstår att se ifall det dyker upp något i annat fall var det hela en bluff liksom samtalet helt i onödan. Can a biz tro. 🥱😴
Fick återkoppling och svar om beställningen samt slutligen fakturan och det kändes tryggt (ovanligt nog). Så nu är det bara att avvakta paketet med (förhoppningsvis) 5 kafferör.

När man är ensam på arbetsplatsen om att vilja jobba blir kontentan att man blir extremt trött på kvällen och då orkar man inte skriva i bloggen utan får göra klart efter ett antal timmars sömn. Hjärtsjukdom hjälper till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar