söndag 28 april 2024

Sömndag 28 April Lugnt och Skönt)

Den som nu skulle inbilla sig att man står och svettas med veckans lunchlådor kan känna sig lurad för nu har man fått nog av ensidig kost och kan samt vill åtminstone under någon vecka ha förändring. Så ikväll kan det bli annat än det traditionella.
Middag ikväll blir falafelpizza med vitlökssås 😋 både mättande och varierat 
I morgon blir det tonfisk paprika och mer pizza till lunch (som middag). Fika blir traditionellt och man ser det helt och enbart som tillägg på förmiddagen.
En av flera kristallstenar att köpa någonstans framöver beroende på vad man finner tillgängligt. Tyvärr finns ingenstans där de koncentrerar på sådant i råtthålet (Umeå).
Sedan har man planer på att köpa en surfplatta som kan ersätta befintliga mini laptop även om den är okej men känns ändå obekväm när man sedan åtskilliga år tillbaka tröttnat på att sitta bakom en sådan, då känns surfplatta mer rätt och dessutom kan bli lämplig ersättare för Androider Moto e6 och Doogee S59.
Hade en Denver för några år sedan men den kändes liten, tajt och hade endast WiFi möjlighet. Nackdelarna blev fler än fördelarna när arbetsminnet var tunnt och för appar man laddade ner blev det för mycket för Tablet som den kallades.
Kände rätt omgående att den var liten, utvecklingen hade passerat samtidigt kostade den under 1000 kronor och var något man inte hade erövrat ännu. Det var 2017 man köpte den tillsammans med flera andra "komponenter" så det var ingen "wow" upplevelse utan snarare en erfarenhet rikare. Till en början gick det bra och den hanterade uppdateringar utan några större förändringar men med tiden 
Laddade man ner appar och när den var begränsad i arbetsminnet tog det längre och längre tid innan den hade lyckats med uppdateringarna av apparna. Värsta gången var när man startade nerladdning av uppdateringar vid 7:00 på morgonen och den installerade sista uppdateringen 17:30 eller senare samma dag fick man nog. Hade aldrig någon tanke på att sälja den men tyvärr hade man lagt den på en stol och råkade sätta sig på den. Då sprack displayglaset så den blev ett objekt för återvinningscentralen helt enkelt. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar