onsdag 10 april 2024

Bilen och Digitala Bedrägerier!

Fick hjälp med att få igång bilen igår. Den rycker vilket tyder på oren motorgång. Blir att byta bränslefilter vilket mest troligt inte kommer att göra någon skillnad.
Tog en tur i morse strax efter 05:10 och trodde att man skulle hinna tillbaka lämpligt till bussen avgår men så blev inte fallet! Man är aldrig besviken för att slippa åka till jobbet! Skön ledighet.
Grå trist regn var det i morse vilket framgår av bilderna. Bilen startade för egen maskin och man tog den tur man gjorde främst för att ladda batteriet men även "nöjesköra" något man aldrig gjort tidigare med den bilen!
Det märks på insidan vindrutan att värmen inte når att hålla imfritt på passagerarsidan likaså är det med de andra fönstren. Blir att städa och rengöra som rensa kupen i juni när man är befriad från slaveriet (jobbet).
Det blev en knepig bild vilket kan ge någon förklaring till att det är svårt för att inte säga omöjligt att få rutorna rena.

BEDRÄGERIER har ökat lavinartat de senaste åren och typerna bakom dem blir vassare för varje dag som går vilket många äldre blir utsatta för dessvärre.
I morse råkade man ut för följande mystiska meddelande. Som tur är har man blivit både härdad och erfaren och man klickar aldrig på länkar man misstänker vilket man gör med alla ifall man inte på minsta sätt känner igen dem.
När man skrev in t.o.m punkt se kom man till bilden ovan! Vilket man inte hade räknat med men man lyckades få fram vad förkortningen betyder vilket är 
Bahamas Rugby Football Union. Så kan ett bedrägeriförsök se ut. Visst har man stött på åtskilliga bedrägeriförsök tidigare vilket föranleder till att man misstänker att SIM kortet antingen är kapat eller att mobiloperatörs anläggning kan vara kapad av bedrägeri organisationer vilket kan omfatta de flesta operatörer utan att det finns minsta möjlighet till skydd eller kryptering oavsett vad som skrivs och hävdas. Can a biz tro.

AV? har inget för närvarande när man tycker att de flesta som finns ändå inte har fullständigt skydd dessutom kostar det oftast långt mer än det smakar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar