lördag 27 april 2024

Lördag 27 April (Lugn Helg)

Vaknade lagom tid, intog en stilla fika tillsammans med mediciner och vitamin. Laddade Moto G31:an vilken man upplevde ovanligt seg innan den startade när plötsligt det dök upp en bild (nedan) 
2 månader sen uppdatering 🙄😁 okej bra med säkerhet visserligen även om man "surfar" nästan Nano med den men tyvärr finns mängder av risk appar hos gurgel play så det kan ju finnas en chans att slippa få någon automatiskt installerad av appen/ arna själva. Nätet är som bekant full av digitala "Corona" så man hoppas undslippa dessa på den. Android version 12 fungerar riktigt schysst och är det bästa man har hittills kan bli något inom någon snar framtid så får man se hur det blir med de övriga 2 vars versioner passerat (e6 version 9 Doogee version 10) hade helst velat få tag på 13 eller 14.
Försökte starta bilen men den ville inte så det var bara att ge upp. Nåja, gjorde 1 andra försök att beställa - och NU fungerade ledningarna!
När man är ensam vet man att beställa för EN person, vilket det alltid blir då man sedan barnsben VET att bekant, vän, kompis, kamrat endast är ett samlingsnamn för flocktillhörighet, makthavares ihopsamlande av vilsna fårskallar liksom befälhavares "vänliga" uttryck till slavar och underhuggare!

Det är bra! Då kan man vara belåten och lugnt avvakta ankomst till utlämningsstället någon dag till veckan så har man lite mer alternativ i kylen. Synd bara att man bor i en håla där massförsäljning gäller, aldrig vad man behöver! Men så är det i småhålor som det man tyvärr varit bosatt i 46 år. Can a biz tro. Fortsättning följer när lusten faller på.

När man var yngre gick man en klass i lågstadiet där man trivdes någorlunda likasinnade utan någon direkt problematik det mesta kändes okej. Tyvärr tvingades man flytta till en håla, förvirringen var totalt optimal och värre blev det vid skolstart när man plötsligt flyttades till en helt annan klass - samma dag man började! Där och då försvann allt hopp, totalt allt bara dog, man blev ett levande skal och i princip hela ens framtid var saboterad, tillintetgjord, eliminerad från alla former av framgång! Sk "klasskamrater" var såhär i efterhand uträknande och fientliga analys robotar som favoriserade som hyllade somliga elever i klassen något man aldrig fann i årskurs 1 och 2 i orten man var bosatt i från barnsben! Föga märkligt att allt gick åt pipsvängen och man har fått hanka sig fram utan någon som helst "livets sötma" och det bästa man kunnat gjort och har gjort var att tidigt avvika helt från allt och ta egna steg i periferin ibland den grå massan och däribland ondskans apostlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar