lördag 6 april 2024

Lördag 6 April Tvätt och Handla

När helgen kommer (som man längtar efter!) är lördag och söndag oftast tillägnade någonting, göromål. Fick ett infall att kolla tvättstugan och se ifall den var ledig vilket den ovanligt nog var! Det blev förberedelse genom att starta bägge maskinerna och köra 95°C program för att vara på den säkra sidan. Sedan blev det
Tvätt av täcket i en maskin, en av kuddarna i den andra maskinen mer rymdes inte då täcket är större än stort och kudden likaså! Sedan blev det kudden tillhörande täcket i en maskin och lakan, påslakan och örngott i andra maskinen. Därefter blev det vanligt tvättgods t-shirts, underkläder etc.
Den breda kudden fluffig och skön som paradiset. När det sista var tvättat och torkat blev det först ett besök i en butik för att köpa tvätt vinäger men de hade inte rätt sort så då blev det
Apoteket och köpa tandkräm när befintliga tuben håller på att ta slut samt 2 förpackningar saltlakrits lite gott vill man ju ha (även om det inte är det bästa för diabetes man har). Kort därpå gick man och pantade flaskor för att sedan gå in och handla.
Köpte för ovanlighetens skull bananer som mellanmål till jobbet kanske? Det får man se om. I övrigt blev det traditionellt det mesta man handlar när så sker. Can a biz tro.

Naturligtvis fortsätter inflationen åtminstone gällande vego produkter för det är väl vi vego konsumenter som ska betala dyrt för att kompensera chark och mejeri konsumenters "gratis" beteende kan man tänka sig. Butiker tjänar multum och kan bygga ut och bli större.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar