onsdag 10 april 2024

Fram och Tillbaka (Dagarna)

Inlägget blir en blandning av olika dagar när man inte lägger in exakt dagar utan märker att man missat en och annan bild.
Första april såg det ut såhär. Tog bild i väntan på Ultra bussen, vilken man åkte först till Esboda för att kliva av vid kylgränd och invänta bussen tillbaka.
Dekaler med missvisande desinformation klistrade på busskurar, märkligt att det finns mb lite överallt, visserligen föga förvånande men ändå.
Vem vill frivilligt ha diktatur i landet !? Räcker och blir över med regeringen, myndigheter, mb vänster extremister och allt annat "löst" folk som kunde skickas till Treriksröset och sättas i fysiskt arbete!
Känns inte som bäst när man tvingas kliva av bussen på delvis blåis när busseländet stannar utan att bry sig om var! Somliga chaufförer sänker avståndet till marken andra gör det inte! Tur att det finns handtag att greppa innan man satt ner foten på isbarken!
Det första! Vilket man upptäckte när man bytte filter igår. Blir att byta bränslefilter framöver (dock inte idag)
Det gäller att inte ha för bråttom med att skifta till sommardäck! Ifall det skulle ha varit någon bidragande orsak, hände måndag morgon.
Mikrofiberduk som inte är företagets, hamnar per automatik i soporna. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar