måndag 1 april 2024

Måndag 1 April (inget skämt!)

Så hade man gjort ytterligare 1 röd dag men i morse hann man i tid till jobbet. Tog en annan buss och slapp vänta 50 minuter! En erfarenhet rikare blev man.
Efter jobbet blev det Falafeltallrik till middag för att slippa vänta utomhus i 37 minuter! Även om det var mildare än i fredags, man har mer än tröttnat på långa väntetider på buss hem.
De tycks ha dåligt i kassan när det var Falafeltallrik och inte kebab man beställde! Dyrt men vad gör man inte i yttersta nödfall!? De måste ha dyr lokalhyra samt mycket mer.
Köpte 2 kampanj drycker hos ockerbyrån dels den på bilden ovan och en mango när citron var med ingefära vilket man inte vill ha!
Kan hända att de är okej men Kombucha är allt annat än någon nyhet för undertecknad när man kom i kontakt med ämnet för 7 år sedan! Det var märket Karma Kombucha  och de var goda. Snorvalpen i kassan gnällde för att man scannade samma streckkod 2 gånger istället för 1 och 1 önskade fortsatt glad påsk varvid man utbrast "VILKEN påsk? Det har bara varit en vanlig helg!" Vilket stämmer helt och hållet.
Det hade varit betydligt mer intressant ifall de hade haft Apple kombucha, nu hade de inte det så det fick bli 2 burkar 1 av vardera.
Antagligen saknas fantasi som valfrihet genom att ta hem Lime Ginger istället för Apple Kombucha sleek. När det framkommit att ingefära långt ifrån är så bra som hälsokost butiker velat framhålla.
Några dekaler man funnit i gettot, både idag som tidigare. Can a biz tro.

Vet vad mycket av texterna betyder men är mest underhållande att se och därefter avlägsna från olika material de är klistrade på. De passar aldrig på lyktstolpar och liknande, liknar mest klotter vilket är helt sanslöst fult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar