söndag 21 april 2024

Söndag 21 April

Sömndag snarare än söndag åtminstone för åtskilliga ledighets idkare. Matlådor gjorda, fikabröd, kaffe och dryck för kommande vecka (åtminstone tom torsdag). Det räckte som täckte precis för kommande vecka!
Det blev att handla det allra nödvändigaste för att klara idag och kommande vecka. Kvittot är inläst för att man enklare kan spara det i Android och ha total kontroll på läget månad för månad. Det är nästan bara det man har och använder skrivaren till. När scanna blir skitkasst på och med Androiden blir man mest nöjd när det är gjort med skrivare och redigerat på datorn. Så har man alltid gjort tidigare och rutinerna sitter i än idag.
Efter att bilen lämnats för däckbyte promenerade man sedvanligt hem och det märks att det är nätt och jämnt solen som lyckas värma det lilla den värmer när man kan se där den inte kommer åt ligger snö och is kvar och isande vindar är det generöst med. Sämre väder är att vänta.
Lite märkligt att det vilt växlande klimatet lyckats få en del grästuvor att grönska eller vad det nu är som gör det. Se röda cirkeln på bilden, i övrigt är det bruna buskar, bruna kala kvistar som en försenad vår kan åstadkomma. Can a biz tro.

Kort inlägg men som tidigare nämnts behöver inte nödvändigtvis allt vara kilometer långa spalter och samlingar likt somliga företags idiotförklaringar av läsare och användare. It imbecilla inbillar sig att de är så mycket mer överlägsna än de fysiskt arbetande. I själva verket skriver de oftast förenklade förenklingar för att själva förstå innebörden 🤣 Även ett onödigt kontrollbehov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar