måndag 8 april 2024

Måndag Kväll (Nostalgi)

Fann bilder man hade delvis glömt bort, i jakten på andra bilder man letade efter.
Köpte en tändare för åtskilliga år sedan. Dubbla lågor samt röd lampa inuti tändaren, den senare funktionen gav med tiden upp men dubbla lågor fungerar än.
Kanske lite udda och var köptes de? Ingen aning men de sitter på kylskåpet ännu.
En Halloween lykta för värmeljus som man köpte för riktigt länge sedan. Finns kvar ännu och kommer fram när det så är dags.
Modell eller leksak köptes mest troligt före år 2005 hos en tillfällig butik Snåljåpen och den står ännu i en "monter"
liksom den andra modellen tänkt mest som samlingsobjekt.
En personlig dekoration som fått namnet "lilla fågel blå" trevlig fredsduva.
Den skrivmaskinen har många år bakom sig, är pensionerad sedan 90 talet när man använde den till det man behövde där och då. Bra att skriva på etiketter till videoband och mycket mer.
En förskola på bottenvåningen i en hyresfastighet som tydligen bytte namn när den tidigare hette "Nyckelpigan" sedan dess blev det nog bara öppna förskolan eller liknande verksamhet där.
02-11-2009 HP Photo smart 630

Sidensvans så vackra men ack så hungriga och ett av favoritbären är rönnbär men de blir "onykter" av dessa bär varvid de faller till marken och ofta olyckligtvis blir offer för hungriga katter tyvärr.
Tack och lov faller inte alla offer och blir måltider för katter, många hinner piggna till och flyger vidare. Det låter härligt när de anländer med sina säregna läten. Can a biz tro.

Samtliga bilder är tagna av undertecknad mellan åren 2008-2009. Digital kameran användes flitigt och frekvent åren 2007 (december) till 2015, dessförinnan hade man en Kodak men den höll inte mer än 3 månader av okänd anledning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar